Emeğine sağlık, başta tüm arkadaşlar olmak üzere sana teşekkür ederim İbrahim. Verdiğim çizimi harfiyen ustalıkla uygulamışsın ve mükemmel bir eser ortaya çıktı kutlarım abisi
Ele eli yıkar, el döner yüzü yıkar diye güzel bir söz vardır Anadolu'muzda. Bu çalışmada da İbrahimin önerisine katkıda bulunmaktan çok büyük onur duydum İbrahimde sağ olsun ustalığı ile cevapladı. Birlik beraberlik ateşinin Allaturkaa'da hiç sönmemesi umudu uzerine olan bir çalışma.. hepinizi yürekten selamlar teşekkür ederim arkadaşlar
Atilla bey,ve İbrahim...
çalişmanıza söz yok, zaten kusursuz ve sizler zaten usta ve bilgilisiniz, sabırla emek birlesince,bu basarıda kaçınılmaz,benden beş yıldız 10 puan
En az çalışmanız kadar, atilla beyin verdigi mesajda alkışlanır,tebrik edilir.
bende geçmiste düet çalişma yapmıştım,amacımız sadece bir renk olsun,bilgilerimizi birlestirelim,
ve bizden sonra foruma katılıp,temaya yeni heves edenlere,
örnek olup,bir anlamda cesaretlendirmek ve arkadaslıkları pekiştirmekti,
eleştrildik, tepki aldik, alkışlandık, taktir edildik hiç önemli deil, önemli olan içimize sinmesi idi,
Atilla bey, gibi düşünüyor sözlerinize yürekten katılıyorum, el eli yıkar, elde döner yüzü yıkar...
Çok dogruu bir söz, Ben düet çalışmaları herzaman çok sevdim,kendim çalışırkende,heyecan duydum mutlu oldum, bilgime bilgi kattım.
umarım forumda bu tarz çalışmaların devamı hep gelir,
ve diliyorumki, hiç olmazsa,kişisel hırslar bir kenara bırakılıp ,bende yaşandıgı gibi, hiç olmazsa emege saygı açısından, küçücük bir yorum, çok görülmez.
( kişiye göre deil emege göre yorum yazın, lütfen emege saygı, ...)
Atilla bey,bende kalben diliyorum,beraberlik atesi sönmesin forumumuzda,saygı ve selam benden size ve allaturkaa ailesine diyorum
basarılarınızın devamını dilerim