Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Süslü Hanım Mükemmel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim.Duygularım her zaman ön planda çalışmalarımda.Sizin yorumunuza yerden göğe katılıyorum.Bir nebze de olsa yüreklerin bir yerine konabilmek çok hoş.Çok çok teşekkür ederim...güzel bir sosyal soruna deginmissin,tasarım olarakta güzel emegine saglık tebrik ediyorum
3 bes sene sonrada gelinlik giyerler malesef...
Bence sadece doguda deil yurdun bir çok bölgesinde sorunlar var çoçuklarla alakalı, kadınlarla alakalı
medyada izliyoruz çocuk gelinler, türkiyenin gerçegi, dogudada var batidada var,karadenizdede var insallah biter bu sorunlar ülkemizde zihniyet degisir
ay sinilendim susayım ben
Bu çalışmama anlam katan güzel yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim Ece Hanım.Zorda olan tüm çocuklarımızın Rabbim yardımcısı olsun.Çok çok sağolun.Ellerine,emeklerine sağlık KRALİÇE SULTAN ... Anlamlı bi çalışma olmuş ne yazıkki doğuda çocuk olmak çok zor Allah'ım yar ve yardımcıları olsun inş ....
Çalışmama anlam katan güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim Birderece bey.Kesinlikle katılıyorum yorumlarınıza.Çocuk heryerde çocuk.Zorda olan çocuklarımızın yüreklerini bir nebze olsun duyurmak istedim.Çok sağolun.Aslında doğusu batısı yok bu işin .Asıl mesele ülkedeki sosyal adaletsizlik buda tüm insanlara yansıyor bu cocuklar Newyork`ta yada dünyada ekonomisi iyi olan bir yerde dünyaya gelmiş olsalardı sanırım böyle bir fotoğraf karesini hayatı boyunca vermeceklerdi. Velhasıl yaşadığımız ülkenin zenginleri doymadıkça ve sistem bu sekiklde sömürülmeye devam ettikce bu görüntüler doğu ve batısıyla ülkenin her yerinde var olacaktır. Sevgiler .
Çalışmama anlam katan güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim Atilla bey.Beğenen güzel yüreğinize sağlık.Çok çok sağolun.Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça anlamlı bir konuyu yaptığınız çalışma ile bütünleştirmiş çok güzel bir paylaşım kutlarım
Gözle görülür ilerlemenin son örneği olan bu çalışmanız için ayrıca teşekkür ederim. Durmak yok devam Kraliçe