Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Seni Yazdım Kalbime [FCP Tema] By Deniz
[flash width=800 height=600]http://deniz.turkwebdizayn.org/flash/seniyazdimkalbime.swf[/flash]
[stream]http://deniz.turkwebdizayn.org/mp3/seniyazdimkalbime.mp3[/stream]
Edit:Bu tema daha önce 135 defa indirilmiştir.
*Deniz* belirtilen dosyaları ekledi:
Emegine Saglik..Yine Harika Bir Paylasim..Ellerin Dert Görmesin.
*Deniz* ,
Emegine Yuregine SagLik Her zamanki Gibi Harika Olmus...
Sarkida Güzel ama MüsLüm Sölese Daha GüseL Olurdu
Devamini Dilerim...
*Deniz* , guzel calisma olmus
emegine yuregine saglik
*Deniz* , güzel olmus, paylasim icin tesekkürler, eminim bir cok kisinin tercihi bu tema olucaktir :up:
Çok teşekkür ederim yorumlarınıza beğenmeniz beni mutlu etti bütün gün bu temayla uğraştım diyebilirim :roll: Kendim stiller hazırlamak istiyorum birşeyler yapmaya başladım buda beni mutlu ediyor hevesim artıyor
Tekrar hepinize teşekkür ederim indirenler güle güle kullansın
*Deniz* , elerine yüregine saglık her zamanki gibi harika
valla super olmus gercı ben senın sayfaları kullanıyom denız hepınızınkı super emegıne yuregıne saglık denız
harika olmus ellerine saglik
*Deniz* , Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler
paylasimin icin tskrlr.eline emegine saglik
gercekten cok güzel olmus hepsi birbirinden güzel tesekkürler
harikaa olmuşşş ben ne zaman sizler gibi yapabilcem acaba ama daha cokkkkk sanirsam (
gerçekten müthiş bir yetenekkk süper olmuşş
emeqine saqLık çok qüzeL oLmuş..
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
PAYLAŞIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]