37
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast Fcp Tema [ Bir Yanlizligin öyküsü ] Designer Alakaa
Flatcast Fcp Tema [ Bir Yanlizligin öyküsü ] Designer Alakaa
..::KaaN::.. belirtilen dosyaları ekledi:
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "..::KaaN::.." (28.01.2015, 20:59)
emeğine yüreğine sağlık kaan gayet güzel kullanışlı çalışmalar güzel paylaşım adına teşekkürler
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR
emeğine yüreğine sağlık kaan gayet güzel kullanışlı çalışmalar güzel paylaşım adına teşekkürler
Yorum icin TesekkürLer TAMER*39 .
Emegine saglik Kaan..sade ve güzel tasarimlar cıkarmişsin,Tebrikler,Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
Emegine saglik Kaan..sade ve güzel tasarimlar cıkarmişsin,Tebrikler,Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Ben tesekkür ederimyorumuna Kerimcan !!
Emegine yüregine saglık..::KaaN::.. güzel paylaşım adına teşekkür ederim
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Emeginize ellerinize saglik bir birinden güzel calismalar paylasim icin tesekkürler
Emeginize ellerinize saglik bir birinden güzel calismalar paylasim icin tesekkürler
Ben tesekkür ederim bozkurt yorumuna !!
[quote='MUSTAFA ÇİLEK',index.php?page=Thread&postID=1077557#post1077557][b]Emegine yüregine saglık..::KaaN::.. güzel paylaşım adına teşekkür ederim [/quote][/b]
Ben tesekkür ederim mustafa yorumuna !!
Yorumuna tesekkürler nehir.
kaan emegine saglik harika duruyor paylasim icin tskler....not yetisemiyorum yazmaya gec de olsa geliyor
Tasarımın yanısıra,kullandiginiz resimlerde şahane, benim favorim kedili olan
çok begendim,emeklerinize saglık paylaşım için tskler
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
yine mükemmel yine harika tasarimlar ve radyoda kullanimi okadar hoski emeğinize sağlik paylaşima teşekkürler Kaan bey ....
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
yine mükemmel yine harika tasarimlar ve radyoda kullanimi okadar hoski emeğinize sağlik paylaşima teşekkürler Kaan bey ....
Yorumuna tesekürler Alya !!
kaan emegine saglik harika duruyor paylasim icin tskler....not yetisemiyorum yazmaya gec de olsa geliyor
Tasarımın yanısıra,kullandiginiz resimlerde şahane, benim favorim kedili olan
çok begendim,emeklerinize saglık paylaşım için tskler
Yorumunuza cok tesekkürler Reyhan abla ve süslüü !!
Kaan Kardeşim Emeklerine sağlık Herzamanki gibi harika çalışmalara imza atmışsın Paylaşımın adına teşekkürler başarılar
HARF’Ier yetmedi anIaşıImama, bari HâI’den anIa.
Kaan...Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tsk.ler.. tebrikler
Emegine Saglik Kaan!
(Bakmayayim diyorum ama bakamadanda edemiyorum ve her baktigimda yolumdaki firinlar cogaliyo... )
vauuuuw harika üstü temalar Kaan Eline saglik arkadasim
::.. RADYO KAROGLAN..::
7/24 Tasavvuf Sohbetleri
http://hakkalyakin.com/index.php?page=Radio