Radyonuzun ismini eklerken, kriterler dışına çıkarsanız tekrar silinebilir diye dipnotu bunun için düşüyoruz.
Demek ki, inceleme esnasında radyonuzun Radyo Rulet Kriterleri dışarısına çıktığı gözlemlenmiş ki isminiz silinmiş.
Sitenizde veya bağlı olduğunuz serverda ki erişim sorununu hak verirsiniz ki bizlerin bilmesi, yüzlerce radyonun dinleyici, yayın saati ve sitelerinin bulunduğu serverların durumunu takip etmemiz imkansız.
Madem öyle bir sorun var ve bilginiz var, buraya yazarak bizleri bilgilendirirsiniz bizler de radyonuzu değerlendirme dışında tutarız, isminiz silinmez.
Biliyorsunuz ki Radyo Rulet, siz radyo yayıncıları ve dinleyicilere ücretsiz olarak sunulan bir hizmet.
Bu sistemi kontrol eden bizler de sizler gibiyiz. İşimizden, ailemizden, sosyal hayatımızdan feragat edip sadece sizler için yani bu sistemin aksamaması için uğraşıyoruz.
Elimizden geldiğince kesintisiz, kaliteli bir hizmet sunarken emin olun sandığınızdan daha adil bir çerçeve içerisin de bunu gerçekleştirmeye azami özen gösteriyoruz.
Bunun en iyi örneği olarak;
Yaklaşık 10 senedir Flatcast sistemi içerisinde dinleyici ve büyük bir kısmını da radyo sahibi olarak ben de varım.
8 Yıldır kendi radyomu da zaman bulduğumca kesintisiz yayında tutmaya çalışıyorum ve bu süre içerisinde de AllaTurkaa'da üye ve Moderatör olarak bulunuyorum.
Radyomun SID numarası 990289 (isterseniz bunu da araştırıp inceleyebilirsiniz). Radyo Rulet'e halen SID gönderdiğim de benim Radyomun ismi çıkmıyor.
Neden?
Çünkü, istatistiklere tam olarak uymadığım için, ben kendi Radyomu dahi Önerilen Radyolar arasına ekleyip, isminin çıkmasını sağlamıyorum.
Bunu asla başka düşünceyle ya da amaçlar için söylemedim.
Söylemek istediğim;
Bizler bu kadar ince düşünüp, adil olmaya çalışırken. Ailemizden, kişisel zamanımızdan, uykumuzdan vb... kişisel haklarımızdan vazgeçip sizleri memnun edebilmek için uğraşırken...
Siz gidip 3-5 saatlik bir araştırma yapıyorsunuz sonrasında da "kriterlere uymadığımızı düşünmüyorum" diyorsunuz.
Bu sizce de " benim radyomun adını haksız yere sildiniz, ben kriterlere uyuyorum " demek değil midir?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Radyonuz kriterler dışına çıktığı tespit edildiği için Radyo Rulet Önerilen Radyolar arasından silinmiştir.
Şuan istatistikleriniz uygun görünüyor ve yeniden isim eklemesini yapıyorum.
Sitenizi ve/veya barındırıldığınız serverin/servis sağlayıcının teknik durumu bizim tasarruflarımız dışındadır, online yayın sürenizde veya dinleyici sayınızda kriterlerimize göre yetersizlik görülürse isminiz yeniden silinebilir dikkatinize.
Bu gibi durumlarla yeniden karşılaşmamak için, ücretsiz ve sorunlu hizmet veren serverlar yerine. Bu işi daha profesyonel yapan bir firmadan ücretli bir hosting paketi almanızı ve radyonuzu oraya taşımanızı tavsiye ederim.