Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu temayı hangi bölüme ekliceğimiz konusunda baya tartıştık Muratın inadı yüzünden kendi bölümüme ekliyorum. Ama gönül isterdiki onun bölümünde olsun. Tema biraz sade kaldı brush eklemek istedim ama seçemedim :roll: Ne eklemek istediysem yakıştıramadım. Giflerle boşluklar süslenebilir belki :roll: Stilleri ben hazırladım (buton vs) ilk deneyimim stiller umarım beğenirsiniz. Muratada teşekkür ederim. Güzel yayınlarda kullanmanız dileğiyle...
*Misafir alanı geniş oldu biliyorum el alışkanlığı temayı öğrenmek amacıyla muratla öylesine hazırladık.
ben hiç bir sey yapmadim
Her sey denizin el emegi göz nuru
ama cok zaman harcadi onu söylemeden geçmim
o süre zaafinda ben 3 tema yapardim
ellerine saglık deniz
ben hiç bir sey yapmadim
Her sey denizin el emegi göz nuru
ama cok zaman harcadi onu söylemeden geçmim
o süre zaafinda ben 3 tema yapardim
ellerine saglık deniz
Seninde fikirlerini aldım ya seninde katkın var
Hani 6 tema yapardın ) Aslında çok zaman gerekteren bir tema değilde benim beceriksizliğimden uzun sürdü. Brush seçemediğim için yoksa iki çizgi çizdim
paylasimin icin tskrlr,eline emegine gönlüne saglik.cok güzel olmus,bu temanin birde erkek icin olani olsaydi daha cok begenirdim,yani ortadaki resimden bahsediyorum.
masum_serseri, bence bunu erkeklerde kullanabilir bayan resmi güzel çünkü Erkek resimli olanıda olabilir gül bakışlı erkek resmi yolla o şekilde düzeltiyim