1,452
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Süslü Sarayda kralice den tema/Flatcast fcp/KRALİÇESULTAN
KRALİÇE SULTAN belirtilen dosyaları ekledi:
Emeklerinize sağlık
güzel paylaşım için teşekkürler...
Emeğine yüregine saglık paylaşım için tşkler kralice arkadasım
HARF’Ier yetmedi anIaşıImama, bari HâI’den anIa.
Emegine yüregine saglık KRALİÇE SULTAN güzel paylaşım için tşklr
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Emeginize saglik Kralice Sultan cok güzel bir paylasim olmus , cok tesekkürler !!
Emeklerinize sağlık
güzel paylaşım için teşekkürler...
Beğenen yüreğinize sağlık quppido teşekkürler
Teşekkürler Eray beğenen yüreğine sağlık
Beğenen yüreğine sağlık Kaan çok teşekkürler
Mustafa çok teşekkürler beğenen yüreğine sağlık
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Kullanım alanları geniş kalabalık radyolar için tercih edilebilecek bir çalışma kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Kullanım alanları geniş kalabalık radyolar için tercih edilebilecek bir çalışma kutlarım
Teşekkür ederim Atilla bey..Göze hitap ettiği kadar kullanimi da kolay olmalı diye düşünüyorum..Güzel yorumunuz için sağolun..
Hoş bir görsellik var calışmanızda farklı güzel bir paylaşım olmuş ellerinize emeklerinize sağlık tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Hoş bir görsellik var calışmanızda farklı güzel bir paylaşım olmuş ellerinize emeklerinize sağlık tşkrler..
Güzel gören gözlerinize beğenen yüreğinize sağlık Sahra hanım..Değişik çalışmalar yapmayı çok seviyorum..Teşekkür ederimm
Emeginize saglik elleriniz dert görmesin güzel paylasim adina tesekkürlerimle...
Emeginize saglik elleriniz dert görmesin güzel paylasim adina tesekkürlerimle...
Beğenen güzel yüreğinize teşekkür ederim Bozkurt bey sağolun.
emeğine saglik Karalice Sultan..Güzel olmuş,paylasım için tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
emeğine saglik Karalice Sultan..Güzel olmuş,paylasım için tsk.ederim.
Teşekkürler Kerim Can bey beğenen güzel yüreğinize teşekkür ederim
öncelikle ismini beğendim,evet süslü sarayda,saraylara layik
Tasarim çok güzel olmuş kullanişli,butonlar çok kibar, renk güzel emeklerinize saglik tebrikler,
paylaşımınız için tskler
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Emegine saglik Kralice Sultan, paylasim icin tskler
öncelikle ismini beğendim,evet süslü sarayda,saraylara layik
Tasarim çok güzel olmuş kullanişli,butonlar çok kibar, renk güzel emeklerinize saglik tebrikler,
paylaşımınız için tskler
Güzel yüreğinize sağlık öncelikle..Süslü bakımlı insanın öncelikle kendisine saygısı olduğunu düşünüyorum..Bu güzel meziyetinize ayrıca teşekkürler..Güzel yürekli insan teşekkürler....