6
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast Fcp Tema [ Yarinki umutlar ] Designer Alakaa
..::KaaN::.. belirtilen dosyaları ekledi:
Emeginize ellerinize saglik paylasim icin tesekkürler süper bir calisma oldugu kadar kullanislida olmus
kaan güzel emegin ve paylasim icin tskler
renkte tonlama süper klas bir tasarim herzamanki gibi emeğinize sağlik ....paylasima teşekkürler
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
emeğine sağlık kaan..güzel paylaşım için tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
Çok hoş görünüyor emeklerine sağlık
Güzel paylaşım için teşekkür ederim ...
Emegine yüregine saglık paylaşım için tşklr
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Bu ara aynı stilde çalışmalar paylaşıyorsunuz ama hepsi kullanışlı ve çok güzeller ellerinize sağlık..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Emegine saglik kaan yine hos guzel tasarim tesekkurler paylasima.
Kaan Kardeşim Emeklerine saglık tşkler paylaşımlarının devamını dilerim tebrikler
HARF’Ier yetmedi anIaşıImama, bari HâI’den anIa.
Emegine Yüregine Sağık KAAN Paylaşım Adına Teşekkürler... 4 ve 5. resim aynı sanırım ön izleme..Başarılarının Devamını Dilerimm..
Ben tesekkür ederim nehir yorumuna
Ben tesekkür ederim eray yorumuna
Emeğinize yüreğinize sağlık Kaan bey harika çalışmalar olmuş renk tonu mükemmel teşekkürler paylaşımınız için.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Kaan....Emegine yüregine saglık güzel paylasım icin cok tsk.ler..
Yorumuna cok tesekkürler hilal
Yorumuna cok tesekkürler Rensizgazete
Eline saglik kaan yine harika temalar yapmissin tesekkürler
::.. RADYO KAROGLAN..::
7/24 Tasavvuf Sohbetleri
http://hakkalyakin.com/index.php?page=Radio
bu calismanda cok süper güzel olmus... tesekkürler!