AŞK ..
Sarp kayaların dehlizinde saklı, tılsımlı define gibidir.
Ele geçirilmesi bi hayli zordur.
Sabır ve meşakkat ister.
Ele geçen definenin muhafazası ise
O defineyi bulmaktan daha zordur
Sadakat ve istikamet ister....
MAŞUK..
Kaf dağının ardındaki zümrüd-ü anka kuşu gibidir.
Pek nazlıdır, hiç ihmale gelmez.
Teslimiyet ve muhabbet ister...
AŞIK..
Aşığın durumu ise çok farklıdır.
Ne cehennem ister ne cennet.
Ne saltanat ister ne servet.
Sevildiğini bilmek yeter ona.
Bunada diyet ister
En mühimi de, koca bir yürek ister..
Seyyid Taceddin Erol
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "tuana3443" (11.11.2014, 00:21)
Sevgi anlatılmaz, yaşanır. Gönüllerden taşan duygular sevdiklerinle paylaşılır. Her şey söylenmek istense bile söylenemez. Bazen gözler, gönüller konuşur:::::::::::::
Dokunma bırak yağmurlar yağsın yüreğime Bırak sokaklar ıslansın bulutlar ağlasın gidişime Gidiyorum gitmeliyim Kendimle kalmalıyım belkide bi süre Özlemeliyiz , beklemeyi öğrenmeliyiz hatta Hasreti , vuslatı tatmalıyız belkide Bakma!!! giderken gözlerime Gözlerim ele verir yürektekini Konuşma bi süre sus sadece Susarak ayrılalım Birgün birleştigimizde konuşacak çok şeyimiz olur böylece
Aşk ikinizin de aynı hızla gelişmenizi, aynı yüksekliklere ulaşmanızı ve Güneş ışığında, rüzgarların önünde, yağmurların altında birlikte dans etmenizi ister.
Birlikteliğinizin bir sanat haline dönüşmesi gerekir.
Aşk, varoluşun içinde yer alan en harika sanattır. OSHO
*Her kes öpülmez. Her kesin eli tutulmaz.Her kes le, mutlu olunmaz. Her kes le, film izleyip, çekirdek çitlenmez. Her kesin erkeği olunmaz Her kesin Kadını olunmaz sevgili. Neden ben? diye sorma daha. Her kes le, değil, bir tek kişiyle ihtiyarlamak ister insan. ALLAH biliyor ya, yanında ihtiyarlamak istiyorum*...
*Sev Beni.Öyle bir sevki hemde her sözün mutlu etsin.Her bakışın içimi titretsin. Ellerim her an ellerini hissetsin.Yüreğimde hep sen ol. Ve yüreğin hep benim olsun. Gören imrensin.Sevilmek istesin. İhtiyacım var buna, Sevgine, sana Bir başkasının değil senin sevgine Sar beni kollarına. ısıt bedenimi sıcaklığınla. Sev sadece sen sev Sadece seni bilsin yüreğim Sadece sen desin dilim. Sev Sadece sev işte Sebepsizce*...
Benim Gecelerim Var Senin Olmadığın Senle Dolu Gecelerim Yanımda Değil Kalbimde Uyuduğun Gecelerim,Özlemlerimi Büyüttüğüm Gecelerim sana Olan Hiç Bir Özlem Tükenmez Ama, Azda Olsa Rüyalarımda Hasretini Dindir, diğim Sarıldığım Seni Hissettiğim Rüyalarım Çıka Gelir Gecelerime O Karanlık da O Sessizlikte O Yalnızlıkta Senle Konuştuğum Gecelerim Sana Yazılmış Sözlerimi Biriktirdiğim Gecelerim Hani Belkide En Çok Seni O Gecelerde Yaşıyorum
Ya bi Gün gecelerime gelsen Yanımda uyusan Nefesini hissetsem öyle uykuya dalsam...