Haraketli güzel çalişma olmuş, ikiside çok güzel...
birinci temanın konusu dikkatimi çekti
kum fırtınası, ortalik toz duman, hayvanlar can derdinde hertarafa kaçisıyolar,
çiftlerin dünya umrunda deil,merak ettim gözlerine toz kaçmiyormu acaba
YORUMLARI OKURKEN 2 ARKADAŞIMIN TEMA ÜZERİNDEKİ YORUMLARINA CEVAP VERMEK İSTİYORUM 1- DAG KIZI: SENİN ALMANYADA İKAMET ETTİĞİNİ BİLİYORUM BU YÜZDEN BELKİ GÖZDEN KAÇIRMIŞ OLABİLİRSİN BURDA TÜRKİYEDE LİMANA GİTTİGİNDE KAYIKLAR GÖRÜRSÜN BALIKÇI KAYIKLARI TEKNELER YATLAR VE ONLARIN BAŞ KISMINA HER TEKNE SAHİBİ BİR RUMUZ YAZAR YADA ADINI YAZAR BU TEMADA 2 TANE İMZA GÖRÜYOSUN BU NEDEN DİYE MERAK ETMİŞSİN BİRİ TEKNENİN NİKİ)) YANİ TEKNE HAZARBEY E AİT DİĞERİDE İMZAM ANLATABİLDİM DEMİ MAVİNİN HAYRANI REYHAN... 2- LİLAMOON- DEMİŞKİ HERTARAF TOZ DUMAN KOYUN CAN DERDİNDE KASAP MAL DERDİNDE BU AŞIKLARIN GÖZÜNE TOZ KAÇMIYOMU KONUYU çözmeye çalışmış İZAH EDEYİM LİLA MOON ** AŞK NELERE KADİR DEĞİLMİ İŞTE O AŞKIN BÜYÜKLÜĞÜ ORDA BİR SÖZ VARDIR HALK ARASINDA ** AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR DERLER.. MAKSAT MUHABBETT OLSUN BİR ÖYKÜYÜ ANLATACAGIM KONU TAM YERİNİ BULMUŞKEN
***MECNUN LEYLASINI ARARKEN SUSUZ ÇÖLLERDE ELLERİNİ HAVAYA KALDIRIP LEYLAAAA.. LEYLAAA.... DİYE FERYAD EDİP GİDERKEN ORDA NAMAZ KILMAKTA OLAN BİR BEDEVİNİN ÖNÜNDEN GEÇER FARKETMEDEN...
**BEDEVİ NAMAZINI BOZAR VE MECNUNA HİDDETLE EYY MÜNAFIK ADAM EYY SAYGISIZ ADAM BURDA NAMAZ KILDIGIMI GÖRMÜYORMUSUN NASIL ÖNÜMDEN GEÇERSİN..? MECNUN BEDEVİYE DÖNER VE ŞÖYLE DER...
EEYY MÜMİN KARDEŞİM BENİM İÇİMDE ÖYLE BİR LEYLA SEVGİSİ VARKİ GÖZÜMÜ O SEVGİ ÖYLE KÖR ETMİŞKİ SENİN BURDA NAMAZ KILDIĞINI FARKEDEMEDİM SENİN İÇİNDE NASIL BİR ALLAH SEVGİSİ NASIL BİR İMAN VARKİ NAMAZDAYKEN BENİM GEÇTİĞİMİ GÖRÜRSÜN.... sanirim bu olay sizin temanin konusunu anlamnıza ışık tutmuştur sayın LILAMOON çok hoşuma gidiyor arkadaşların paylaşım konularında düşüncelerini açıklamaları herkesten eleştri ve yorumlarını bekliyorum arkadaşlar herzaman açığım ben bu konulara iyi forumlar dilerim herkese
hazarbey her iki temanda birbirinden harika temalar bu dört temayla gelmen özlemimi giderdi azda olsa sabırsızlıkla gelecek temalarını bekliyoruz harikasın paylasım adına tesekkürler emeğine yüreğine sağlık hazarbey bir numarasın
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR
güzel bi aciklama hazar cok tskler ozamam bana o imzan fazla büyük geldi emegine saglik tekrar bu arada benim mavisi degilmis .........................paylasim icin tskler
ayber cömellek bu arada fazla merakli degilim ins sonunda anladiniz bunu ve anlamisiniz