Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Vavvv gümbür gümbür başladı zaten Cuma saatide geldi.Ben yavaştan kaçar
serinliği değerlendir yürüyüşe çık diyor
Pes etmek yok
Saat 2:30 gelmiş herkese iyi geceler güzel forumlar...
hiç durma hemen çık
içimdeki ses çok şey diyorda ben duymaz dan geliyorum
kör şeytan kör gözüne diyor
içimdeki ses oğlum şu güneş gözlüklerini çıkar millet seni kör sanıyor diyor
Offf herşey gibi havada dengesiz, bir açıyor bir kapıyor.Canlar zaten sıkkın, sağda savaş solda terör.Ruhumuzda iyice daralıyor

Diyor...
Yarın ki cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun inş. diyoooo içimdeki ses
...
Aminnn diyor...
Laflara bakmıyorum; İcraata bakıyorum dior..
"İlk Cumhurbaşkanımız Atatürk'ü saygıyla yad ederek, bu gün Türkiye'miz için güzel bir gün olsun inşallah" Diyorum...
Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik gerisi Taktir_i İlahi ... Ülkemiz ve milletimiz için herşeyin en güzeli , en iyisi ve en hayırlısı olur inş. diyorumm ... Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş ...
Bu sıcakta saatlerdir ev işi yap,sil,süpür Kendi terimde Yüzmede rekor kırdım diooo
Günde 3 öğün şiddet gören sopa yiyen kadın hala ;KOCAM der..Türkiye Dayak yiyen kadına benzedi..diooo