Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hepside harika olmus emegine yüregine saglik By.TuRaB... :up:
HEPSI SÜPER CIDEN...EMEGINE SAGLIK.. TSKLER PAYLASMA ICIN.
hepsi birbirinden güzel alalh razi olsun
by turab ellerinize sağlık harika olmuş temalarınız sabırsızlıkla bekliyorum indirmek için
abim ben hülya balikesirden radyondan hatırlarsın temaların öyle güzel olmuşki harika ellerine sağlık ama indiremiyorum bana yardımcı olursan sevinirim saygılar
By.TuRaB, emeklerinize ellerinize saglık ççok güzeller paylaştıgınız için tşk ederim
TuRaB ABİ TEMALARIN SÜPER OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK
eline yüregine saglik kardes bundan iyisi samda kaysi süpersn :

))
emegine saglik ama nasil fcp yapacaz bunlari
abicim selam ben hülya temaların harika olmuş bunları ne zaman indirebileceğiz abim ellerina emeklerine yüreğine sağlık abim saygılar sevgiler
slm gerçekden süper olmus yeni üye olduğum için nasil indirebilirim bu temalari bilmiyorum bu konuda yardimci olursaniz çok sevinirim simdiden tsk.ler
zeyno_06, resimlerin ustunde sag tiklayip resmi farkli kaydet dersen indirmis olursun
Merhabalar
Turab ismine takıldım sayfalara bakayım dedim..Maşallah çokmuş..
Aralarından seçtim bir kaç tane..Kullanacağım
Elinize sağlık tşk ederim verilen emeğe..
Fakat Turab İsmine takıldım..
Kocaman sevgiyle
Hoşçakalın
123
gercekten hepside birbirinden güzel
emegine eline saglik
slm gerçekden süper olmus yeni üye olduğum için nasil indirebilirim bu temalari bilmiyorum bu konuda yardimci olursaniz çok sevinirim simdiden tsk.ler
özel mesajina bakarmisin lütfen.
ermektubu, sanirim burayi chat alani sandin
sirf bunu yazmak icin uyelik almissin bravo..
By.TuRaB, emeqiine saqLık çok qüzeLLer
hülyammm, selam bacim yeni gordum indiremedigini diyorsun her hangi bir temanin üzerine sag tikla farkli kayit et iner iyi günlerde kulan