Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Doğru insanı buldunmu çok güzel ama bulamadınmı halin harap
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Gizli hayranlığın ilk başlangıcıdır
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

bence heycan duymak nefesin sıkısması hep görmek istemektir
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Aşk çaresizliklerin başlangıcıdır
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Ve AŞK_ öyle bir ateştir ki ____sırf o üşümesin diye kendi canını yakar durursun_
Aşkı___ en güzel özetleyen cümle;
''Kardan adam ___güneşe aşık olmuş''..
Aşk 'ın Hakk'ı İçin ___ Güvendim_İnandım__Sevdim
iyidir her eve lazım
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Aşk öyle masum bi şey ki
öyle narin bi şey ki kırmaya korkmalı
Kalp öyle savunmasız ki
öyle yorgun düşmüş ki elinden tutmalı
Aşk öyle kutsal bi şey ki
Öyle hassas bi şey ki üzmeye korkmalı__