Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kalk oturma, bayram ziyaretlerine kaldigin yerden devam et diyor
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Kadın 1.55 Boyunda ___İçindeki Sesi Susturuyormus__Bir Konuşursa_yer gök inlermiş__ Daha apartman lambaları bile seni farkedemiyor sen neyin peşindesin ___Konuş Rahatla (:
patavatsızla,patavatsız olma kör seytan kör gözünee diyor
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Gurbetteki sevdiklerimi özlemekten yoruldum diyor
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
A.E.OLUN iyi geceler
allah iyi insanlardan ayırmasın, diyor
çok açım, içimdeki ses, üşenmede karnını doyur diyor..
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
Kalk hadi git kendini denize at diyor.
Bazı insanlar söyleyecegi çok şey varkende susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.
Tahammül gerek__özlem iyice arsızlaştı___
yak son bir sigara diyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Müziğin beni dövdüğü saatlerdeyim__
Gönlüm sendeyken, aklım başkasına güzellik yapmaz __
Ya sen gel uykum gitsin, Ya da sen git aklımdan, uykum gelsin.__
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
kahveni iç yat diyor o içimdeki ses
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...