Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Naşide Göktürk-Kankırmızı
Artık Sadece Kendim Için HuzuR Istiyorum....
Whitney Houston__ I will Always lowe you
VIDEO
valla ablacım anca bu gazla bu gider hahaha
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
KAYAHAN-SARI SACLARINDAN SEN SUCLUSUN
Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir.
Adam olmaksa o mecburiyetin hakkını verebilmektir.
Abla Bilmem Beyencen mi
>> Cengiz Kurtoğlu____ELA GÖZLERİN NEDEN AĞLAMIŞ
Abla Bilmem Beyencen mi
>> Cengiz Kurtoğlu____ELA GÖZLERİN NEDEN AĞLAMIŞ
Gözlerim ela olduğu için bu şarkı başkadır benim için..ve çokta severim tşk ler ablammmmmmm
Sıla__Esmer günler.
Sıla__Esmer günler.
Çok Tşkler Abla
Seyfi Yerlikaya...
VUSLAT...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
VIDEO
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
tam bastiniz dagkizi nickimi tskler dinlemek ayri bi zevk rahmetli annem sesini kimseye degistirem uyamadim zamam .....
tam bastiniz dagkizi nickimi tskler dinlemek ayri bi zevk rahmetli annem sesini kimseye degistirem uyamadim zamam .....
Nur içinde yatsın,allah rahmet etsin
serdar taçses zalim
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "çömelek_fm" (31.07.2014, 19:07)