Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Doğruluk her türlü şart altında meyve verir…”
~Schiller~
Çünkü doğru kişi hayatından bir şeyler çalan değil,
hayatına anlam yükleyen kişidir
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Her şeyini kaybetsen de merhametini kaybetme..
Merhamet; insanı insan yapan en önemli duygudur..
Her şeyini kaybetsen de; insan tarafını kaybetme..
Seni sen yapan o insani duygudur...

Ömrünü fenaya değil de Baki'ye harcarsan, beklediklerin sana verilecektir, bekle gör!
Hayatta üç şey kişinin özüne zarar verir;
Öfke, Açgözlülük, Kibir...
Kolay hayatlar için dua etmeyin, daha güçlü insan olmak için dua edin..
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Mazlum ol.. Zalim olma.. Üzül de Üzen olma.. "Mahşerde" Hesap zordur.. Ezil de Ezen olma... Mevlana
Mazlum ol.. Zalim olma.. Üzül de Üzen olma.. "Mahşerde" Hesap zordur.. Ezil de Ezen olma... Mevlana
Kendin için sevdiğin şeyi
başkaları için de sev...
Kendin için istemediğin şeyi
Başkaları içinde isteme.
Nasıl zulme uğramayı istemezsen,
sen de kimseye zulmetme.
Nasıl sana iyilik yapılsın istiyorsan,
sen de başkalarına iyilik et.
Başkasında çirkin bulduğun şeyi
kendin içinde çirkin bul.
Sana söylenmesini istemediğin şeyi,
sen de başkalarına söyleme.
~Hz.Ali~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
..! acıları arkasına alanlar; yaşamı önlerine katarlar..!
~Eva~

Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Dert etmemeli insan bazen...
Çünkü Efendimiz (sav) der ki ;
“ İyilik zâyi olmaz, kötülük unutulmaz, herkes ettiğini bulur.