Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Seni seviyorum ..
Çünki canımsın,cananımsın..
Seni seviyorum
çünkü sen mahsun,mazlum,sadık,sessiz,sevgi dolu,Rabbimin bize emanet ettiği kulusun
Çünkü.. Bitanemsin
Çünkü yaradanımızı seviyorum
Semi seviyorum Çünki;
Sen benim hep canım cananımsın,ciğerparçamsın.
Seni seviyorum çünkü bunca kıskanç edep sınırını aşmışa hala edebinle dimdik karşılarında durabiliyorsun
Seni seviyorum hatta aşığımm..(tek aşkım oğlum)
Çünki canparçamsın,çünki benim biricik guzumsun,çünki sen benimsin..sen canımsın cananımsın
seni seviyorum, çünkü canımsın bitanemsin, kuzumsun Paşam' sın
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
seni seviyorum çünkü bitanesin
seni seviyorum,çünküü safsın temizsin, sen bir meleksin
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Seni seviyorum;Yaradandan ötürü....
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.
Seni seviyorum çünkü, beni doğurdun büyüttün,emek verdin,yemedin yedirdin içirdin,hastalandıgımda uyku uyumadın basımda bekledin.
Karsılıksız sevdin, CANIM ANNEM benim
Seni seviyorum,okudukça öğreniyorum...
seni seviyorum,hayatimin anlamisin,güzel kızım