Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Yapraksız kaldın diye gövdeni kestirme, zira bu işin baharı var" HZ.Mevlana
Misafir gelecekmiş gibi evini, ölüm gelecekmiş gibi Kalbini temiz tut..
~ Hz.Mevlana~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Duydum ki kapıma gelmiş,
Tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün..!
Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur;
O, ancak içeriden açılır..!
~Mevlânâ ~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına,
ne mazeretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş."
Mevlânâ
“Geceleyin yol yürünür, çünkü gece sırların rehberidir.
Herkes uyurken ilâhi aşk sırları mânâ zevkleri gece gönle gelir. Çünkü ancak geceleri gönlün kapıları açılır.”
Hz. Mevlânâ

İnsanları iyi tanıyın !
Her insanı kötü bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin.
~Hz. Mevlana~

Gülü gülene ver ,Kalbini sevene ver , Sevmek güzel şeydir…Kıymet bilene ver…
~Hz Mevlana~

Gönlü ışık yakmayı, aydınlanmayı öğrenen kişiyi, güneş bile yakamaz. Gündüz gibi ışıyıp durmayı istiyorsan, geceye benzeyen benliğini yakıver.
~Hz. Mevlana~

Tebriklerr
PAYLASİMLARİNİZ SÜPERR ELERİNİZE GÖNLÜNÜZE SAGLIK ARDASALAR
Biz teşekkür ederiz sidalyafm, sizlerinde katılımlarınızı bekleriz
Olgun insan;
"Allah" der, yürür.
"Hayat" der, gülümser..
"Kısmet" der, her halinden razı olur...
Gözlerimiz, bakışlarımız gönüle uymuştur.
Gönül isterse göz zehire bakar, yılana bakar.
Gönül isterse göz ibret alacağı, ders alacağı şeye bakar.
Hz. Mevlana
Gündüz gibi parlamak istiyorsan...
Geceye benzeyen varlığını yak!
Hz. Mevlana...