Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
radyoda yayin yapamiyorum
arkadaslar bi dj iz yayin yapmak isdedi yani ilk yayini
hersey iyi yüklendi felan
yani dinleyici olarak da girdi
sadece kendi yayin yaptinda
stream basiyor yani yayin yapmakicin
her zaman mavi cikior kutu nedenki??
ilk yayin yaptigi için mavi ekranin yaninda birde Tools penceresi acilacaktir oradan bir tema secmeli
Flatcast temalarini
daha sonra yayin yapabilir arkadasin
ondanmiki
dur bi deneyelim tsk hizli cevab icin
hesey oldu tsk ederim
yalniz ses yok yani müzik ekliyor dj mixere ses yok
ama pc deki ses acik
sadece müzik calmiyor yani ses olmuyor nedenki??
acil lütfen biri baksa ..
winamp veya mediaplayer vs. kullan, nasil yapacagin aramada yaziyor!
djmixeride kullana bilirsin, buda aramada yaziyor!
suu06, bizim sizlere yardimci olabilmemiz için sizinde bize bilgi vermeniz gerek.
Arkadasinizin bilgisayar işletim sistemi vistami Xp mi ?
AGK okuyunuz soru sormadan önce
Xp kulaniyor arkadas....
ses yok yayinda pc de acik ses
birde sunu belirtim arama yaptim onceden cikmadi buna benzer konu..
suu06, Arkadasiniz dj mixsere attigi parcalar mp3 Olmali ve türkce karekter bulundurmamali sarki isimlerinde birde böyle denesin
onlar degil isde yanibakdikona da bakdim
ayni sarkilar bende dinlettim hepsini denedi
suu06, öyleyse forumda dj panel ve vinamp yayinlar anlatilmiş onlarla yayin yapsin arkadasiniz
hem daha kullanisli bence
Acaba mixerden sesi kısmış olabilirmi mixerin yanındaki çubuk en sonda ise ses gelmez yayına birde ses butonuna basmış olabilir onda olur ama yayına gitmez öylede türkçe karekterde olsa parçalar çalışıyor sorun olmaz o yüzden.
türkçe karekterde olsa parçalar çalışıyor sorun olmaz o yüzden
Dj mixser Türkce karekterli parcalari ve track parcalari calmaz denizcik
Bende neden çalıyor peki
Tracklar tamamda o da formatı mp3 olmadığı için çalmıyor. Eğer kendi dinleyebiliyorsa yayına ses gitmiyorsa türkçe karekterle alakası yoktur diye düşündüm ben :oops:
yok onda da ses yok kendi de dinleyemioyr
baska yorumlar yokmu yani onerdiniz
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=77891&sid=aa21b668db33b21955c163cb0b236b68
bu başlıkta buna benzer bir konu var. Baştan sona bir oku. @ suu06,
Herşeyden önce de Flatcastin güncel sürümünü yükleyin. Portalda var linki.
Mixere attığı parçaların formatı mp3 değildir o zaman o nedenle çalmıyor olabilir. Bir çeviri programı ile mp3 formatına çevirip dinletebilir. Başkada birşey aklıma gelmiyor :roll:
yok onda da ses yok kendi de dinleyemioyr
baska yorumlar yokmu yani onerdiniz
radyoda açmasın kendi bilgisayarında mediaplayer'den veya winamp tan dinleyebiliyomu o şarkıları kendi bilgisayarında dinleyemiyorsa ozaman ses kartı sorunu var derim ben kendi düşüncem bi guncellesin ses kartı driveri ni