rahman razı olsun güzel olmus emeginize saglık boyutları daha kücük olsaydı dahada güzel olacakmıs ama önemli degil sagolun var olun
boyutları daha kücük olsaydı dahada güzel olacakmıs
slm... değişik fonlarda ve renk olarakta ~VuslaT~ bu şekilde bu renkte hareketli isim rica ediyorum...şimdiden teşekkürler...şekil olarak fazlaca olursa sevinirim...kolay gelsin..

slm kim bana dj ismi yazabilir bir kac renkte özellikle siyah beyaz basinda dj olsun istemiyorum sadece Hülya yazisi olsun

çok teşekkür ederim...elinize sağlık harikaa olmuş...
Zitat
kursat_66 (Bugün, 00:42)
DJ.::KURSAT::. MUNKUNMU

|
|
MySQL-Abfrage(n) |
1 |
Bir kac tane beyazda olabilir tsk ederimMerhaba Dogru yerdenmi yaziyorum emin degilim. ben birkac tane °CindereLLa rica edecektim, koyu pembe tonunda olursa sevinirim. simdiden cok tsk ederim. emeginize saglik
Zitat
kursat_66 (Bugün, 00:42)
DJ.::KURSAT::. MUNKUNMU
Buyrun KÜRŞAT..İyi yayınlarda kullanınız..
Merhaba Dogru yerdenmi yaziyorum emin degilim. ben birkac tane °CindereLLa rica edecektim, koyu pembe tonunda olursa sevinirim. simdiden cok tsk ederim. emeginize saglik
Bir kac tane beyazda olabilir tsk ederim

eLiNiZe SaqLiK HaRiKa oLMuSSSSS. Rica eTSeM BiR KaC TaNeDe aLTiN ReNKLi YaPaBiLiRMiSiNiZYuKaRiDa HüLYa aRKaDaSiMiZa YaPTiqiNiZ iKiNCi YaZiYi coKKK beqeNDiM, oNu BaNaDa YaparMisiNiZZ
![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »CindereLLa« (1. Juli 2014, 14:11)
eLiNiZe SaqLiK HaRiKa oLMuSSSSS. Rica eTSeM BiR KaC TaNeDe aLTiN ReNKLi YaPaBiLiRMiSiNiZYuKaRiDa HüLYa aRKaDaSiMiZa YaPTiqiNiZ iKiNCi YaZiYi coKKK beqeNDiM, oNu BaNaDa YaparMisiNiZZ
![]()

HePSiDe BiRBiRiNDeN qüZeL oLMuS, CoK TSK eDeRiM. eMeqiNiZe SaqLiK![]()
HePSiDe BiRBiRiNDeN qüZeL oLMuS, CoK TSK eDeRiM. eMeqiNiZe SaqLiK
1. HasreT Rüzgari 6 TaNe FarKLi ReNKLeRDe
2. Damarci_Mehmet 1 TaNe Renk Fark eTMeZ

eLLeRiNiZe Ve eMeGiNiZe SaqLiK..
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »CindereLLa« (12. Juli 2014, 21:21)
Rica eTSeM BiRTaNeDe BeRiVaN eKLeRMiSiNiZ