Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Süsleyeceğim düşüncesiyle fazlaca stil,fon,desen kullanmayın.

Degerli yorumlarınız ve önerileriniz için çok tsk ediyorum. VarolunEllerinize sağlık,ilerleme çalışmaları göze çarpıyor hemen...
Ben sizdede o ışığı görüyorum çokta değişik temalar geleceği düşüncesindeyim.
Sıra temanıza göre önerilerdeSüsleyeceğim düşüncesiyle fazlaca stil,fon,desen kullanmayın.
Yavaş yavaş acele etmeden,boğmadan.Birde değişik yazı karakterleri denemenizi öneririm.
Yazılardada illa efekt uygulamak zorunda değilsiniz.
Ana zemin yada brush yani eklenen çiçek türü desen diyeyim çok işlevliyse düz hafif gölgeli yazıda güzel durur.
Bol bol deneme ve şiir gibi bekletme işin sırrı burda![]()
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle, devamını bekliyorum![]()
Tşk ediyorum ayber,bilgilendiri harika yorumun için saolvay vay ben bunu yeni görüyorum, tarihine baktımda 7ay kadar olmuş ekrandaki desen dışında harika olmuş arkadaşım .
dümen ve çapa tamamlayıcı unsur olmuş, temanın amacına uygun, gemiye aid olan malzemeler kullanılması mükemmel
ve imza yerinin seçimi harika tabi bu benim fikrim ellerine yüreğine sağlık paylaşım adına teşekkürler...