Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hiç Bir Şey İçin Üzülmeye Değmez. Es Geç Gitsin .!
BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI!!!
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Bu Dünyaya Bir Sefer Geldim , Bir Daha Gelmeyeceğim
BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI!!!
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Nescafe içesim var, uykumu kaçırır mı acaba diyorum
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Cennet anaların ayagının altındaymıs diyor....
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Çok sıcakkkk
461 km

HUZURR

::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.
Türk kahvesi molası
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.