Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Öncelikle canımm annemii , kendimii
ve Annelik gibi kutsal bir görevi hakkı ile yerine getiren sadece anne denmek için değil hayatını yavrularının mutluluğu için harcayan gece gündüz demeden yavruları için çırpınan ömründen ömür veren ve bu alkışları layıkı ile hakeden tüm anneleriiii ve anne adaylarını yürekten alkışlıyorummmm ...
Öncelikle canımm annemii , kendimii
ve Annelik gibi kutsal bir görevi hakkı ile yerine getiren sadece anne denmek için değil hayatını yavrularının mutluluğu için harcayan gece gündüz demeden yavruları için çırpınan ömründen ömür veren ve bu alkışları layıkı ile hakeden tüm anneleriiii ve anne adaylarını yürekten alkışlıyorummmm ...
Evlatlarımı harika bir hafta sonu yaşattılar bana
Sitemiz bahçesinde bir bey koşturuyordu az önce balkondaki komşumuz hayrola deyince camiye camiye Somaya duaya demişti oda hemen içeri girmişti telaşla

Şu an yakınımızdaki bütün camilerden sela ve dua sesleri gelmeye başladı
Bravo bize ve ben anladım ki ne olursa olsun biz kardeşlik duygularımızı kaybetmeyen yüce müslümanlardanız
Duyarlı yöneticileri....
Utanma duygusunu unutmayanları
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8’den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.
* Albert Einstein
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

ATA yı...
Güzel yürekleri......

.............
Fikriyle, zikri uyanları
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Etkilenmeden doğru bildiği yolda devam edip, kimseye moralini bozması için fırsat vermeyenleri
(Liste başındada kendimi
)
Bu alkışa katılıyorum
Vicdan ve merhamet sahibi olan, yaradilan her canlıyı ,yaradandan ötürü sevip kucaklayan, hayvan sever dostlarımızı yürekten
Allah sizleri eksik etmesin
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::