Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yemeğin üstünede şöyle bol köpüklü bir türk kahvesi iyi gider demi
allahhhhhhh denizim gii fal da bakacakmisin
Pek anlamam ama eğlencesine atarım birşeyler
:-D
bende anlamam atarim ben isi yolunu buldum bu patronlarin verdigi aylikdan is yok biz en iyisi fal bilim merkezide acalim caffe ye oradan el atindan zenginleselim ne dersin :-)
İyi fikir zaten işsizimde

Üç beş kuruş birşeyler kazanmış oluruz fena olmaz
bende bulasik yikarim olurmu
Olur işe alalım senide karın tokluğuna çalışırsan tabi
Hadi Denizim Adasim la Ben Fal Bakarken Fincan Icine Dustuk Te Siz Nerdesiniz Kahveciler :-D
bende anlamam atarim ben isi yolunu buldum bu patronlarin verdigi aylikdan is yok biz en iyisi fal bilim merkezide acalim caffe ye oradan el atindan zenginleselim ne dersin :-)
Ortalikta kriz var boşa iş aramayın işsiz gezersiniz.
Zaten yakında devredecez ihale açacaz.
Yap -
İşlet - (sonra da)
Devret usulüyle.
Ama siz endişe etmeyin değerli çalışanlar ben de bu ticari zeka oldukça Cafemiz faaliyette kalır her zaman... :hiding:
Ortalikta kriz var boşa iş aramayın işsiz gezersiniz.
Zaten yakında devredecez ihale açacaz.
Yap -
İşlet - (sonra da)
Devret usulüyle.
Ama siz endişe etmeyin değerli çalışanlar ben de bu ticari zeka oldukça Cafemiz faaliyette kalır her zaman... :hiding:
Çok yaşa sen wanted sen varken sırtımız yere gelmez yani
hahahahahahahahaha tabi ne demez sin :-) elemanlarin ac gezsin papucu yirtik ceketi yamali sonra ben patronum de para göz seni denizim afiyet olsun balim bende baklava yiyorum :-D
Aç mi dedin
Ben bu yemekleri herhalde rüyamdan başka yerde göremem.
googleye bas vur bol bol var :-D bu yemeklerden
Hem Dur Simdi Site Acmayi Ögreniyorum Elimin Hamuru Ile Bakalim Cikis Yapabilecekmiyim Becerecekmiyim Cokta Anlarim Ya :-D :lol:
Ooo maşallah abla kolay gelsin
İyi ya ne güzel hamurlu site olur işte.
Her üyeye bir adet hamur mamülü hediye edersiniz.
İlk üye olan ben mi olsam :roll:
çok karışıgım, cok gerginim, çok mutsusuz, cok doluyum, çok bosluktayım, çok duygusalım, yapmak istedim seyler var, yapmamalıyım yaramazlık yapacak cocuklar gibiyim.
annem görür diye korkuyorum ama kendimi alamıyorum gözlerim parlayıp yüregim pır pır ediyor.ama cııs biliyorum.umrumda degil diyorum.yarın bayraaam,yarın diyorum yarın, sonra hayır diyorum,sacmalıyorum ama sacmalamak istiyorum, kır zincirleri diyorum.
mutlu olucaksın iyi hisetceksin,üzülceksin.diyorum.sonrada suuuussss diyorum.sakın, duyma ,düsünme, isteme, yapma ve AKILIII OOOOL diyorum.sonrada gülüyorr HEEEEEEY BEN KİME DİYORUM, DİYORUM.
hem kendim diyor, hem duymuyorum.yarın bayram diyorum sıcacık bir gülüşü özledim.üşüyorum
bu cafede klima yokmu.
Cafecilerrrrrrrrrrrrrr bayraminiz kutlu olsun simdiden ablalarim abilerim adresleri allayim el öpmeye gelecem
Bayramınız mübarek olsun... Çikolatalar baklavalar benden olsun