Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flash Şarkısı : Doğukan Manço ft. Tuğba Yurt - Sakin Ol...
Of bu ne sinir bu öfke Aman bir telaş bir acele
Herkes birbirini boğacak Bu gidişle sonumuz ne olacak
Kimi takmış alaturkaya Kimi batıdan şikayetçi
E ne var sanki bunda kızacak Dünya hali bu gelip geçici
Hişt hişt sakin ol sinirlerine hakim ol
Kimi lahmacundan utanır Kimi her önüne gelene gıcık
Ya uzak herkes birbirine Ya ilişkiler vıcık vıcık
Kimi entellere düşman Kiminden cehalete prim
Bu ne manasız didişme Kimse kimseye bir şey öğretemez mirim
Ölümlü dünya ölümlü insan Ha alim olsan ha zalim olsan
Ölümlü dünya ölümlü insan ha alim olsan ha zalim olsan
Herkesin doğrusu en doğru Herkesin lafı bir hikmet
Sıradan şeyler de konuşalım iş mi yani birbirimizi yemek
İlle de kusursuz olmalı Hata yapmaya da hakkımız yok
Üçüncü şahıslar için herkes Sancılar içinde bu kadarı da çok
Anam maşallah yönetici olmakta engelleyemedi, nişanlanmakta Valla bravo
Ellerine sağlık ne diyeyim şaşırdım.Emeklerini paylaşan yüreğine sağlık, devamını bekleriz
Eylem...Emegine yüregine saglık harika bir calısma olmus.Renk secenekleri ve sadeside ayrıca artısı olmus. Görsellik olarakda cok hos duruyor..Güzel paylasım icin tsk.ler..
Ellerine , emeklerine sağlık EYLEM uzun bi aradan sonra tekrardan çalışmalarını görmek çok güzel ...
Gerek görsel anlamda gerekse kullanılırlık anlamında çok güzel çalışmalar olmuş ... Ayrıca flash şarkıda süperr ...
Güzel emeklerin ve güzel paylaşımların için teşekkürler ... Paylaşımlarının devamını bekleriz
Neredeyse bir senedir anca fırsat buldum tema yapmaya...oda pazar başladım diye yaptım yoksa yine zor yapardım gibime geliyor.Tema yapmayı unutmamışım denemiş oldum
Güzel beğeni ve yorumlara çok teşekkür ederim arkadaşlar,umarım fırsat bulursam devamı gelir
Diablo ( uşağum) sana özel versiyon düzenlerim en kısa sürede diyecem de 1 sene sürmez umarım
Eline emeklerine sağlık kardeşim siyah zemin üzerine farklı renk tonlamalarıyla çok net bir çalışmaya imza atmışsın...Uzun bir aradan sonra çalışmanızı görmek hem şaşırtıcı hemde site için iyi oldu...Güzel emeklerinizin devamının gelmesi dileklerimle tekrar teşekkürler...