Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eline emegine sağlık kırılmazssanız nacizane fikirlerimi söylemek isterim fotoğraf hoş fakat yazılar ve tema çok basit sıradan olmuş aceleye gelmişe benziyor umarım kırmamışımdır seni.
Eline emegine sağlık kırılmazssanız nacizane fikirlerimi söylemek isterim fotoğraf hoş fakat yazılar ve tema çok basit sıradan olmuş aceleye gelmişe benziyor umarım kırmamışımdır seni.
Estfr neden kırılayım ben usta bir temacı değilim hobi olarak yapıyorum beğenenler kullanır diye teşekkür ederim yorumunuza
Emeklerine sağlık Taner herzamanki gibi kullanışlı bir çalışma olmuş...Bir temanın veya bir index çalışmasının basit veya üst düzey bir çalışma olması bence o kadar önemli değildir...Önemli olan o çalışmanın göz yormayan kullanımıdır...Sende bunu her çalışmanda dikkat ederek gösteriyorsun buda gözden kaçmıyor...Tekrar teşekkürler arkadaşım...