Anne müsveddesi vardır çocuğu doğurur sonra atar sağa sola.Rahatça verir ona buna.![]()
Annecik vardır çocuğu doğurur.Baba yada koca çalışır oda çocuğu doyurur yıkar paklar fiziken büyütür.Ancak hayatındanda taviz vermez.![]()
Bir de ANNE vardır ki ; Çocuğu doğurur ve hayatını ona odaklar.Sadece yavrusuna bakmaz, kendi hayatınıda düzenler.Herşeyini ona odaklar.Kararlarda bile evladını düşünür.Bilir ki annelik özveridir.Sadece karnını doyurmak, üstünü yıkamak değildir.Ona tertemiz bir isim, onurlu gelecek hazırlamak, yaşantısıyla örnek olmaktır annelik.Geleceğini sadece öğretimle değil eğitimiylede düşünmektir annelik..
İŞTE BEN; HAYATINI EVLADINA ODAKLAMIŞ, O GÜZEL ANNELERE SELAM OLSUN, YOLUNUZ AÇIK OLSUN DİYOR....
SAYGIYLA ÖNLERİNDE EĞİLİYORUM
....A.SELAM ablamm...
ALLAH ' ım yavrularımızı korusun tırnaklarına zarar gelmesin ... Hep mutlu olsunlar gülen yüzleri hiç solmasın , hiçbir kötülük yavrularımıza bulaşmasın ... ALLAH 'm hiç kimseye evlat acısı göstermesin AMİN ... Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (12.04.2014, 22:54)
Hayat acılarla dolu başka bir hikaye ...Bizimkisi başka...
Üzüldük sevindik her neyse öğrendik..Faydadan başka hiçbir zararımızın dokunmadığı insanlardan nankörlüğü ihaneti gördük...
Düğünde ,cenazede hastada ve her aman deyişinde yanında olduğumuz dostlarımızın içlerindeki nefreti üstümüze kusmak için fırsat beklediklerini öğrendik.....
Saygı hürmet gösterdiklerimizin bizleri ahırlarında misafir edeceklerini öğrendik
Bundan sonra bu güzel insanların ne acısına ne tatlısına asla refakat etmeyeceğimi vefasızlığın en üst makamında görev yapan bu olağan üstü yaratıkların asla muhatabı olamayacağımı öğrendim....