Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Türkis Kelebek
GuL PeMBe belirtilen dosyaları ekledi:
çok harikaaaa, emeğine yüreğine sağlıkkk, aldım hemen
GuL PeMBe , Cok güzel bir tema olmus Ellerine saglik :up:
Gelecek temalarinda basarilar dilerim
GuL PeMBe , ABLA COK GUZEL HOS KULLANISLI OLMUS EMEGINE SAGLIK.PAYLASIM ICIN TSKLER.
GuL PeMBe , cok guzel olmus
emegine saglik
GuL PeMBe , bu ekelebekli temaları cok sefiom ben yaaa cok da güzel olmus emegine saglık
GuL PeMBe , Güzel paylaşımın için tşk emegine saglık canım süper olmus
GuL PeMBe ,emeğinize sağlık harika olmuş çok güzel görünüyor teşekkürler paylaşım için
GuL PeMBe , eline saglik cok hos gorunuyor sade ama bi okadar gosterisli diyebilirim renk secimide cok guzel, paylasim icin tesekkurler..
gülpembe artik ustalik dönemine gecmissin cok güzel renk uyumlari iyi göz zevkine uygun temalar yapiyorsun..
devamini diliyorum . tebrikler
o güzel yorumlariniz icin cok tsk ederim arkadaslar beyendiyinize cok sevindim ... tskler :d040:
ohh yaa bakınca içim açıldı :sirin: süper bir çalışma olmuş ellerine saglık hemen indiriyorum
GuL PeMBe , senin temalarin zaten cok güzel oluyor herzaman ama bu bir sahaser olmus bence, tsk ediyorum.
ABLASI TEMA HARIKA ELINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS
Emegine Sağlik Güzel PayLasim İçin Tskler
Emegine Saglik..Cokk Güzel Paylasim
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]