Bir de ANNE vardır ki ; Çocuğu doğurur ve hayatını ona odaklar.Sadece yavrusuna bakmaz, kendi hayatınıda düzenler.Herşeyini ona odaklar.Kararlarda bile evladını düşünür.

Bilir ki annelik özveridir.Sadece karnını doyurmak, üstünü yıkamak değildir.Ona tertemiz bir isim, onurlu gelecek hazırlamak, yaşantısıyla örnek olmaktır annelik.Geleceğini sadece öğretimle değil eğitimiylede düşünmektir annelik..
İŞTE BEN; HAYATINI EVLADINA ODAKLAMIŞ, O GÜZEL ANNELERE SELAM OLSUN, YOLUNUZ AÇIK OLSUN DİYOR....
SAYGIYLA ÖNLERİNDE EĞİLİYORUM
Belki 4x4 lük bir insan asla olamam,kızarsam kırıpta dökebilirimde,ağlamak istediğimde çirkin görünüp görünmeyeceğime pekte aldırmam..varlıklı hiç değilim para pul kimseye muhtaç etmesin diye araçtır.
Aslında oldukça zengin biriyim,çünki dünyalara bedel bir evladım var,bir gülüşüne ömrümü vermişim,bir damla gözyaşına dünyaları yakarım,Onun için ölüm bile hoş gelmiş sefa gelmiş derim..
Yazınızı okuyunca dayanamadım..Annelik doğurmak dünyaya getirmek ile bitmiyor,can vermek yetmiyor,hayatına kişiliğine geleceğinede şekil vermek gerekiyor.
Umarım başarırım..
Kendimden çok şeyler buldum bu paragrafta ve şahsım için müsadenizle A.SELAM diorum..