Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
.
erikler bir hafta sonra şöyle sulu sulu can erikleri ağaçda yenmeye hazır hale gelince bir oturuşda 2 kilo eriklere hoş geldin yemesi yapayım diyor
Süpriz diyor o içimdeki ses
erikler bir hafta sonra şöyle sulu sulu can erikleri ağaçda yenmeye hazır hale gelince bir oturuşda 2 kilo eriklere hoş geldin yemesi yapayım diyor
Yavuz...Kardesim Afiyet olsun bize yokmu..?
.
olmamı hiç ama gelip kendin dalından koparıp ağaçda oturup yyeceksin birtane ye birtanseini cebine doldur yoksa tadı olmaz yazık olur eriklere
Biraz temalara bakayım diyor malum birazdan Dalgıç kardeşim kiraz diyecek dut diyecek çilek diyecek of offf bende yine memleket hasreti başlayacak kaçayım ben
olmamı hiç ama gelip kendin dalından koparıp ağaçda oturup yyeceksin birtane ye birtanseini cebine doldur yoksa tadı olmaz yazık olur eriklere
Tsk.ler Kardeslerin en güzeli....
.
Biraz temalara bakayım diyor malum birazdan Dalgıç kardeşim kiraz diyecek dut diyecek çilek diyecek of offf bende yine memleket hasreti başlayacak kaçayım ben
e abla malum ege burası baharda geldi mevsimidir o güzelim nimetleri meyveleri yemessek kusur kalırlar üzüm üzüm üzülürler gari
Offff hele Egenin üzümüüüü ablam ...Şimdi herşey marketleşti sevmiyorum
O kirazı dalından koparıp yiyeceksin, çileği toprağından alıp kumlu kumlu şöyle elinle bir sildirip yiyeceksin.Üzümü,dutu heleki dut artık tarihe karışacak nerdeyse oysaki ne güzel meyvelerdendir...
Dio
KALK !.. Miskin miskin oturma, dışarda bahar havasi, git havanı al gel ...
içimdeki ses diyorki : neşem yerinde hemde çok
amann tın tın diyor içimdeki ses
Temiz forum neşeli kişiler diyor
yes aynen
Ya acıyorum aç insanlara yazık ne hale geldilerrrr zavallılar hem gönlü ham midesi aç olanlaraaaaaaaa tınnnnn tınnnnnnnn
Lütfen eğlenmeye devammmm burası eğlence bölümüüüüü baylar bayanlar...
ben kendi adima egleniyorum ..eglenmeyenler düşünsün