Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Git rüzgar, dostuma onu nasıl sevdiğimi anlat...
Mutluysa usulca gel yanıma...Mutsuzsa; Dostun her zaman yanında diye fısılda kulağına..Unutmasın, yüreğim daima onunla ...!

“Aşk köprü kurmaktır.
İnsanlar köprü kuracaklarına
duvar ördükleri için yanlız kalırlar.”
Newton

Neden mi mutluyum ? Çünkü canımı sıkıp beni mutsuz eden herşeyi görmezden geliyorum çünkü kafaya takınca çözülmediğini öğrendim Neden mi boyle oldum ? Çünkü ne zaman kendimden daha çok karşımdakine değer versem , o zaman hep mutsuz oldum
İşte AŞK budur sevdiği için ölümü bile göze alıp yanyana durup kopmamaktır...

Sevebilir misiniz... Karşılıksız...beklentisiz...hesapsız çıkarsız özgür bırakarak.... Sırf bir başkasının iyiliğini mutluluğunu isteyerek…..

İnsanları geçimsiz yapan SEVGİSİZLİK !
Birbirine düşman eden İLETİŞİMSİZLİK !
Güzellikten yana ne varsa yok eden soğutan İLGİSİZLİK!

Git rüzgar, dostuma onu nasıl sevdiğimi anlat...
Mutluysa usulca gel yanıma...Mutsuzsa; Dostun her zaman yanında diye fısılda kulağına..Unutmasın, yüreğim daima onunla ...!

Kendimi sevmeyi öğrendikçe, çevremdekilerin beni daha çok sevdiklerini fark ediyorum. Sevginin hayatımı kaplamasına izin veriyorum.

KENDİNİ AFFETMEYİ ÖĞREN
İlk ve öncelikli şey kendine karşı SEVECEN olmaktır.
Katı OLma; yumuşak OL. Kendine özen göster.
Kendini affetmeyi öğren. Yeniden ve yeniden ve yeniden ve yeniden …
yetmiş yedi kere , yediyüz yetmiş yedi kere..
KENDiNi AFFETMEYi öğren. Sert OLma kendine karşı, affedici OL.
KENDİNE SEVGİ İLE YAKLAŞ. KENDİNİN EN İYİ DOSTU OL
OSHO

Gördüğünü herkes sever, Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten'e değil, kalbe dokunacaksın.