Mrhb Öncelikle Sizlerden cOK özür Dilerim Yogun İşlerimin arasinda Anca Bu kadar OLabildi Nicklerinizi UMarim Begenirsiniz saYgi Ve sevgilerle Hayirli Yayinlar Dilerim

Cok saol BEgenmene Sevindim Benim İşim Yardim Etmek ELimden Geldikce allah razi olsuN helal Olsun saol Sende ALLAHA EMANET OL KENDİNE iyi bak sAYGİ Ve sevgilerle
Alıntı
çokkk güzel olmuşlar ...hakkının helal et zaman ayırıp yapıon saolll..YARADANA emanetsin .kib....tşklerrr
Alıntı
fenrli_1907
slm kardes ellerin dert gormesin ALLAHIM YARIDMCIN OLSUNNN SENDEN BIR RICAM DAHA OLACAK..M£L£GİMMM...ADANALI...GİZEMM....BOZKURT...BİRKACTANE YAPARSAN SEVİNİRİMMM. SİMDİKTEN COK COK SAOLL
Cümlemizden ALLAH RAZı OLSUN NE DEMEK sİZ dileyin Ben yardimci olayim sizde Güle Güle Kullanin Hayirli Yayinlar Dilerim

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DjMaHurGözLüm" (2.10.2010, 22:10)
Alıntı
fenrli_1907 kardes hepsı guzel olmıs emegıne yuregıne saglıkkkk buutn dj arakdaslarım tsklr etı senden bır rıcamm...M£L£GİMMM...
BEYAZ RENKTE YAPARSAN SEVINIRIMMM ALLAHIM YARIDMCIN OLSUN

Alıntı
gurbetci42
slm rica etsem bi kactane dj hevjin ve bikactane dj hevjin sizlerle yazabilirmisiniz mumkunse tabi umarim fazla istememisimdir