Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sizden son bir sey rica etsem cokmu olmus olurum bilmiyorum, ama bana birde. GULBAHCEFM dostlugun bulustugu tek nokta. dj mevsimle simdiden tskler.
slm ısom bende senın kullandıgın programı ındırdım ama demo oldugu ıcın arka fonu sılemıyorum yardımcı olurmusun birde asil fm
dj inci
dj nur
dj kumsal
dj yılmaz
gj karizma
sadece mavi
dj yaren'ce
yazarsan sevinirim
ISOM, bana
dj cantanem
dj bitanem
dj ateş
dj seray
dj facia
ve canlarinyeri-fm yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
ISOM, bana
dj cantanem
dj bitanem
dj ateş
dj seray
dj akrep
dj facia
ve canlarinyeri-fm yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Slm iso abi bana serdar yazarmısın bi kaç tane farkı şekilde şimdiden tşkler kolay gelsin
selam bana 01 gönül 01 2.3 çeşit farklı şekilde şimdiden tşk ederim
slm banada dj ısmlerı yazarmısın rıca etsem djseko dj serkan dj arnavut dj esra dj ıloş dj ılayda bunları bana yazarmısın dönerek olusunlar rıca etsem sana sımdıden kolay gelsın
ali rica etsem dj isim yazmasin sadece ali
merhabalar bana Dj-ReD^RoSe .... ve sadece ...Red^Rose yazarmısınız kırmızı renkte bide değişik şekillerde olursa sevinirim simdiden tskler allah razı olsun :a176:
rica etsem güzel kardesim deyisik tonda yazarmisin mumkunmu tabiki vaktiniz varsa beni cik mutlu edersiniz yaradanimda sizi mutlu eder ins **DJ SALIH** mumkunmu birde Ocak - FM
simdiden saygilar ve tesekürlerimi bir borc bilirim en güzeline emanetsiniz
S.a ISOM kolay gelsin banada by X L ! 0 N € ® yazarmısın rica etsem degisik degisik sekıllerde bırkac tane oldumu yeter.Şimdiden kolay geLsin..
Selamun Aleyküm Malesef ISO Bey Bir isdeyim Daha olacak Zamaniniz oldugunda yazarsaniz Minnettar kalirim
Bundan Bir kac $ekil Olursa Sevinirim
$imdiden Cok tsk ederim
Saygilar
dJ KARİZMA BUNU SKILLI YAZARSANIZ SEVIRIM AMA COK CESTLI OLSUN SIMDIDEN TESKURLER