Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Herkes herkesi aynı sevemez dostlarım.
Kimileri gururunun yettiği kadar sever, kimileri de ömrünün yettiği kadar…
Fazla ısrar etmeyeceksin. Elinden geleni hakkıyla yapıp, bekleyeceksin. İnat iyidir ama kıvamında. Vazgeçeceğin noktayı çok iyi bileceksin.
Kalp midir insana sevdiyen Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen?Sahi nedir sevmek;Bi muma ateş olmak mı Yoksa yanan ateşe dokunmakmı
Kalp midir insana sev diyen,
“Kaderini sev, belki seninki en iyisidir…”
яєαℓ ℓovє
"Her şeyin bittiğini düşündüğünüz bir an gelir.İşte o an başlangıçtır."
яєαℓ ℓovє
Arayan, fakat bulmaya niyeti olmayan insanlar haline geldik.
яєαℓ ℓovє
Şu senin bulutsu sesin var ya; uçtan uca tersyüz ediyor geceyi.
- Cemal Süreya
“Yanımda olsaydın anlatacak çok şeyim vardı sana.
Belki de susardım saatler boyu.
Konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi.”
- Tarık Tufan
Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira!
Kelimeleri yanyana getiresim yok kendimi anlatmak için.
Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için. Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var. Yetmiyor bildiklerim...
Ne de güzel Söylemis Sair...
Mutlulugu Benimle bulan "Benimdir"
Gerisi...
"MISAFIR"
Kendinden nefret edip ayna parcalamak kolay .. Sorun ; sonrasinda ortaya sacılan binlerce "sen"i kimin temizleyeceği !!!
Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bazen bir kadının son sözü.
Çünkü; İlki dişlerini döker, Öteki düşlerini.
- William Butler
“Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni... dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun...”
Cezmi Ersöz