Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ÖMÜR YAŞAMAK İÇİNDİR...
YAŞAMALISIN DOYA DOYA....
BİRAZ BENCİL OLMALISIN HATTA BU KONUDA...
RÜZGARLARA SALMALISIN KENDİNİ...
ONU DÜŞÜN...BUNU DÜŞÜN....BİRAK BAZI ŞEYLER DE YANLIŞ GİTSİN DÜNYADA...
HEM DÜNYANIN KURALI BU....
DOĞRULAR VE YANLIŞLAR HEP YAN YANA OLACAK...
BİRAK HERKES BİLDİĞİ GİBİ YAŞASIN......
İnsan, büyük bulmaca, Çözemeden öleceğim... İnsan bulsam inan ki, Alnından öpeceğim...
Giden sevgilinin arkasından sesleniyorum. Yürü be kim tutar
Arı'nın yuvasını yıkan, balın tatlılığıdır...
Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, salakların abuk sabukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır.
Kendine yakışanı sev, herkese yapışanı değil.
Çok gülen insanlara iyi davranın. Çünkü onlar bir yerlerde hep tek ağlarlar...
Sefil uzanamadığı yüreğe taş dermiş..
Gülüyorum önümde bile yer alamayan sözde insanlara.....
Fragmanımla idare edip devamını rüyasında bile göremeyenlere.....
İyi seyirler diliyorum hayatımı uzaktan izleyenlere ..
Gönül Kapısı Herkese Açılır mı? İki Laf Eden Adam Sayılır mı? Bakma İnsan Oğlunun Uyruğuna, Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna..!
Ey aşk! Bu nasıl bir sır? İçine giren tufan oluyor. Bu nasıl bir hırka? Kim giyse aşk sarhoşu olup çıkıyor. Aşkın çilesini küçümsediğiniz an içinizdeki cehennem büyür.
Aşkın çilesiymiş aşka dayanak olan. Yeter ki yan! Dumanın bulut olur. Yeter ki yak! Ummanlar kazan olur. Nerede ateş, orada su. Nerede su, orada ateş. Ne tuhaf kimya!
Aşk.... Belki de bin bir başlı bir ırmak, herbirinin yolculuğu ayrı, ama hepsinin ulaşmak istediği deniz bir...
Kolay mıdır bir anda herşeyden vazgeçip gitmek, Yoksa herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek ?