Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
DJ Nazlı
abi yukarda dj simge yaziyo ya bende ondan hatice & atilla yazarmısınn büyük olsun
ISOM harikaydi eline saglık arkadasım aldım kullanıcam haberin olsun emi...
EMEL www.radyoesen.com
eyvallah emell
selam günaydin harika olmus emeginize yüreginize saglik buse sizlerle degisik renklerde yazarsaniz sevinirim http://Gamzelimfm.blogcu.com tskler saygilar simdiden
merhaba
oyoyoy ellerinize emeğinize yüreğinize sağlıkk. hakkınızı helal edin . çok güzel olmuşlar . allaha emanet olunuz...
SLM iso abi banada hasanlar~fm HasanlarFm ve dj SILA yaparmisin renkli ve oynar sekilerde simden tskler abi
çalışmalarınız süper bende dj cantanem sizlerle nazlıcan fm rica edebilirmiyim 1. 6 ve 12 numaradakiler gibi olursa sevinirim şimdiden tşk ederim başarılar
ISOM harikaydi eline saglık arkadasım aldım kullanıcam haberin olsun emi...
EMEL www.radyoesen.com
güle güle kullan emel
Selamun Aleyküm ISO Bey Örnek olarak Yüklemi$ Oldum Karakterde yazarsaniz Minnettar Olurum...
*CanCeylan_FM
*CanCeylan
SiZlerle
Ho$ Geldiniz
Mümkünse Hepsi Bir arada
Kalpler olmazsa Daha cok sevinirim

$imdiden cok tsk Ederim
Saygilar
isom abi Allah razi olsun..
çok guzel olmuslar gene...
tskler... :harika:
eyvallah
SLMM
BANADA BI ISIM YAZARSANIZ SEVINIRIM = Dj_GöZYa$I VE SENSIZIM_BITANEM YAZARSANIZ COK SEVINIRIMM SIMIDEDEN COK TSKLERR msn adresım demirgil_5858@hotmail.com
selam günaydin harika olmus emeginize yüreginize saglik buse sizlerle degisik renklerde yazarsaniz sevinirim http://Gamzelimfm.blogcu.com tskler saygilar simdiden
merhaba
oyoyoy ellerinize emeğinize yüreğinize sağlıkk. hakkınızı helal edin . çok güzel olmuşlar . allaha emanet olunuz...
eyvallah
çalışmalarınız süper bende dj cantanem sizlerle nazlıcan fm rica edebilirmiyim 1. 6 ve 12 numaradakiler gibi olursa sevinirim şimdiden tşk ederim başarılar
rica etsem birkac tanede dj farketmezasi yazarmısın
Selamun Aleyküm ISO Bey Cok Güzel olmu$ Ellerinize Saglik Cok tsk Ederim...
Saygilar...