Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tşkr
ya cok tşkrler ellerine sağlık süper olmuş başarılarının devamını dilerim saygılarımla İSA
Re: HaReKetli gif Banner Yaptirmak istersen Buyur
emegin esaglik rido, guzel olmuslar, her gecen gun dahada gelistiriyorsun cok guzel
rido çok güzel bunlar banada2 tane yaparmisin
dj orjinal
ve ((radyoorjinal))
siyahin üzerine kirmizi olsa sevinirim şimdiden tesekkürler
rido çok güzel şeyler yapıyorsun emeğine sağlık
((radyoorjinal))
NASREDDİN HOCANIN TORUNLARI BURDA
diye güzel bi gif yaparasan sevinirim
slm siz bu calışmaları photoscape bu photosohptamı yapıyorsun cvp verirseniz veya hangi program olduğunu söylerseniz sevinirim başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla İSA
evet *serseri aşık isa*, photoshopla hazirliyoruz, mesela benim imzamdakide photoshop...
tmm anlıyorum ama hangisi programın ismi nedir bu konuda yardımcı olurmusunuz acaba saygılarımla isa
*serseri aşık isa*, adobe photoshop ile yapiliyor
www.adobe.com adresinden indirebilirsin :up:
benim avatar ve imzada photoshopla yapma
Kolay Gelsin
TŞKRLE COK SAOLUN BU SİTEYE GELDİĞİM İÇİN HİÇ BİR ZAMAN PİŞMAN OLMADIM VEDE HERZAMAN BÜYÜK BİR ZEVKLE GELİYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUMKİ BURADA SİZİN GİBİ DEĞERLİ İNSANLAR VAR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE SAYGILARIMLA İSA
dj vaybee ilac gibi radio
renkli birsey arka plan her fona uygun yada kara olsun arka plan simdeten cok tskler dostum cok fercekden cok güzel seyler yapiyon helal
abiii ellerine saglık bidenede bana yapsan sana zahmet
dj selçuk diye
şimdiden tşlr abii