Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz?
- Sayin abone… Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur. Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz
Sık sık ameliyat olun, içiniz açilir...
- Kadin hakki diye birsey olmaz. Hakki erkek ismi… :-)
Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!
- Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler
Sen benim kalbimi Kırdın Ama ben Senin kafanı Kırmıcam Büyüklük bende Kalsın
bi TAKSİ çevirdim hala dönüyo:

)
kim demis kirmizi isikta gecilmez diye... rahmetli hep gecerdi :-)
Bakarak öğrenilseydi, inekler makinist olurdu!
kendinize gelin kızlar:
yada bize gidelim:
Erkekler BOY abdesti alıyor da kızlar neden GIRL abdesti almıyor. ...
Kız Sevgilisiyle Gezerken Kız Sorar? Kalbimin Daha Hızlı Atması İçin Bana Birşey Söylermisn? Erkek cevap verir Baban Arkanda
Ya Olduğun Gibi Görün Yada Çevrimdışı Görün!
HaYaT DeDiĞiN (ÜÇ) ile (DÖRT) ARaSıNDaDıR Ya ÜÇ BuÇuK ATaR KAÇARSIN Ya Da DÖRT DöRTLüK YaŞaRSıN!!
NT,Yemek hazırlığı,Kaçma vaktim geldi
Keşke hep çocuk kαLsαydım diye üzüLme sevgiLim. Çoğu zαmαn gözümde yeterince küçüLüyosun zαten
TαtLı diL yıLαnı deLiğinden çıkαrtır , öküzü değiL. Neden dönmediğini αnLαdım
Eurovision'a Yüksek Sadakat gidiyomuş. beLki üstümüzden 30 üLke geçer
İlerde evlenceğim kadın şuan napıyo ? nerde ? Kimle cıkıyosa Allah onunda yanındakininde belasını versin. -,-
Ayşe teyze tamam zamanında ne kadar aptal olduğnu sölemiş olablrm. Ama çantanda taşıdğn çamaşr suyundan karne günü banada lazm