Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
TSK KARDES ELLERINE SAGLIK
kardes yazılar guzelde boyutları yuksek kullanamıyorummm
dusuk sekılde yazarmısınız rıca etsemm
isimleri tekrar yazarsan sevinirim
DJ İSİMLERİNİ TEKRAR YAZARMISIN TEKRAR YAZEM
DÖNENLER SANIRIM DİMİ
tsk arkadasim tabela seklinde yazabilirmisin dj ismi gidip hosgeldiniz sonra djcengiz
slm kardes güzel yazmissin eline ve emgine saglik bi zamet iki tanede ben istesem su isimlerde
dj yazisina gerek yok isim yeterli ErS@N K@R@C@OGL@N SİMDİDEN TESEKKÜRLER ELİNE YÜREGİNE EMEGİNE SAGLİK KOLAY GELSİN
İSO GURBAN SEN MÜKEMELSİN YA Bİ ZAMET YAZMİSTİM AMA YİNE YAZİM DEDİM COK GÜZEL CALİSMARİN VAR BENDE İSTESEM Bİ KAC TANE YİNE (ErS@N) (K@R@C@OGL@N) BİDE (C@NLi Y@YiN) VE (LİSTE Y@YiN) BİDE (TüRKüLeRiN SeSi) simdiden ellerine saglik kardes kolay gelsin harekerli olardan olursa sevinirim renk olayi normal mavi olursa sevinirim kardes yazilacaklari parentez icine aldim kardes tesekkürler simdiden calismalarinda basarilar
DJ SERGEN
DJ MERVE
DJ DENİZ
DJ KEREM
DJ ASANS
DJ SERGENİ DAHA COK YAPARSANIZ SEVİNİRİM
slm merhaba arkadaşım kly gelsin sana DJ_eLa_GöZLüM DJ_BuSe DJ_SiNeMDe DJ--YeLDa Dj_LaZ-KIZI DJ_ONDöRTBaHaR DJ~YaGMuR~DaMLaSI DJ_ELa~GÖZLüM ..:
J-ONDöRTBaHaR::.. DJ_GuRBeT DJ_B£RD£L DJ-ASi-MeLeK DJ_m-e-L-e-k şimdiden tşk ederim öbür tarafta yazılmadı ama burda yazılacak insallah byyy
selam kardes önecelikle emegine salık güzel gifler yabiyosun paylastigin saol sende DJ-FERMANİ ÖZELLİK SİYAH OLAN GİF YOKMU mümkünse ondan yapabilirmiisn birkactan degisik simdiden tesekkür ederim
mrb kusura bakma senden BECEKLİ SADEPE RADYO birkactane gif isticektim simdiden emegine saoll
selam hayırlı pazarlar ellerinize saglık sizde bir ricamdaha olacak tabı mümkünse
DJPİNKLEYDİ DJNURCAN SADE DÖNENLERDEN YAPARSANIZSEVİNİRİN SİMDİDEN TESEKÜR EDERİM KOLAY GELSİN SİZE DENISIK DENISIK OLURSA SEVINIRIM
bana DJ GIZEM.DJ ASI TURK,DJ bayMURAT birde ERHAN erhan yazısında dj olmayacak 100 kb altında sevinirim.teşekkur ediyorum elinize yüreginize saglık