Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek
  • Konuyu başlatan "BenKral"

• Özel mesaj gönder

161

Friday, 2.05.2008, 01:38

Alıntı sahibi ""Masum Masum""

BenKral, pamukprenses temasinda sahsa ait bir resim bulunmaktadir, ve bunu genel olarak sundugunuz icin, baska uyeler tarafindan da indirilmistir, ve istek uzerine tema ve fcp yi kaldirdim, sizden ricam sahsa ait resimlerle istek oldugu zaman, bunlari ozel mesajla sahiplerine iletiniz lutfen..

Masum öncelikle tskler... sölediklerinizi gelecek sefere göz önünde bulunduracagim saolun..

• Özel mesaj gönder

162

Friday, 2.05.2008, 10:34

saolsın kardesim emigine yüreyine saglık süper olmuss tsklr....

SenKral'sın .)

• Özel mesaj gönder

163

Friday, 2.05.2008, 10:39

saolsın kardesim emigine yüreyine saglık süper olmuss tsklr....

SenKral'sın .) tabiki herzaman beklerim yayınıma... .) aksamları genelde ben alirim istersen müsayit bi zamanında bi ugra sana özel bi kac sarkım olucam daha dogrusu hediyem :)) kendime ayit www.melodifm.wb3.de
ugrarsan sewinirim bekliyo olucam bu aksam bile:))

• "zübeyrcan!*" bir erkek

• Özel mesaj gönder

164

Friday, 2.05.2008, 10:49

KIRAL ABI BANA YAPTIGIN TEMAYI COOOOKKK BEGENDIM ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN COKKK SEVINDIMMM COKK BILEMESIN BENI NE KADAR MUTLU ETTIN VARYA ALAH TA SENI SEVSIN INSALLAH ABICIGIMM BANA YAPTIGIN TEMAYI KIMSEDE GOREMEDIM ININKI OKADAR SUPER OLMUSKI ANLATAMAM GERCEKTEN SÜRERRRRRRR YAAAAA gercekten super olmus abım BIZIM RADYODA 3 DJ YIMIZ VAR ONLAR DA COKKK BEGENDI ABICIM RADYOMUZDA SENIN TEMALARI KULANIYORUZ INSALLAH EGER FAZLA OLMASA ONLARA DA YAPARSAN RADYOMUZDA HEP SENI ANMIS OLURUZ ALLAH RAZI OLSUN EMEGINI SAGLIK DIYORUM ABI GERCEKTEN ALLAH YAPTIK VE YAPACAKLARINI KABUL EYLESIN INSALLAH ABIM BENIM :mucuk: DJ_NILAY SULTAN DJ MEHMET GURBET** GÜLÜ bunnlarira sevindirirsen ALLAH Da seni sevindirsin insallah abicimm ben zübeyrcan!* zübeyrcan!* COK TSK EDERİM EMEGİNİ SAGLİK OLSUN ! ! NEDEMEK ABİm ınsallah senı beklerım yayınıma www.cansultanim.blogcu.com sen KIRAL sın abim KIRAL kalacaksin ! !

• Özel mesaj gönder

165

Friday, 2.05.2008, 13:41

senKral kardesim bi tema dada isticem mümkünse ama özellikleri cok olucak bu kes:)) mesela sohbet alanı genis olsun we renk ise bordo olsa nasil olur :) nickkimde yerinede Saf Çocuk Sizlerle. yazarsan sanirim daha bi güzel olur dj ekini koymasanda olur biraz da romantik bi resim olursa iyi olur... simdiden tekrar tsklr.. diyer dj arkadaslarimada yardimci olursaniz sewinirim.. dj'lerimiz aslica gülüm Oguz.. kumsal we ben :))

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

166

Friday, 2.05.2008, 14:06

dj hayal fonun hazir

Dj Hayal fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral belirtilen dosyaları ekledi:

• Özel mesaj gönder

167

Friday, 2.05.2008, 14:19

dj zübeyrcan abim geldim ben yine msj yaziyorum sana cünkü bana yaptigin TEMA COK hosuma giti gercekten ZUBEYRCAN na uyacak islam radyosuna uyacak bir iscilik olmus emegini binlerce saglikk
gercekten !!! RADYO muzda ! 3 DJ MİZ KALDI ABIM SADEN BASKA DJLERIMZ YOK ! INSALLAH ONLARINDA SENIN EMEGINLE CIKAN BIR TEMALARI OLURSA COKK MUTLU VE BAHTAR EDERSIN VE ARTI RADYOMUZA DA BEKLIYORUZ ABIM SENI ABIM CÜNKÜ SEN KIRAL SIN ! KIRAL KALACAKSIN ABIM ! ! ! ALLAH razi olsun simdiden cok tesekkürlerimi sunarimm !! :mucuk: .....................ZUBEYRCAN!* beklerim yayınıma abicigim www.cansultanim.blogcu.com INSALLAH .

• Özel mesaj gönder

168

Friday, 2.05.2008, 15:06

tema

su perisi yazan sari güllerden olusan bir tema istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden emeginize saglik tsk ederim kolay gelsin.sayfada vazgecilmiyor yazarsa daha da cok mutlu olurumm

peri25

Stajyer

• Özel mesaj gönder

169

Friday, 2.05.2008, 17:51

emeğinize sağlık tşrklrrrr

• Özel mesaj gönder

170

Friday, 2.05.2008, 19:03

Tekrar merhabalar yaptiginiz tema dinleyici arkadaşlar tarafindan çok beyenildi ..Bende yogun istek nedeniyle kizimin resimlerinden olan bir tema istiyorum eger mümkünse.....^^DJ Çiçek ile sabah keyfindesiniz^^ Olsun ..Şimdiden tsk ederim..b]

• Özel mesaj gönder

171

Friday, 2.05.2008, 19:26

Bana Dj Özge Diye Tekrar Senden İstiyorum BenKraL Abi Mavi RenkLi KızLı bir tema

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

172

Friday, 2.05.2008, 21:28

Rüyaaa fonlarin hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle.. yayiniza davet etmeyi unutmazsiniz ins :D

adem_75

Acemi

• Özel mesaj gönder

173

Friday, 2.05.2008, 22:15

selem ben dj sahin ellerinize salik cok guzel olmus tesekurler ama benu bana iytek yapanada cok cok tesekur ederim onuda yuregine salik cok guzel olmus hepsi
sizide radyo beklerim kral hersey icin cok cok tesekurler

• "ataspinar53" bir erkek

• Özel mesaj gönder

174

Friday, 2.05.2008, 23:06

Tema çok güzel olmuş eline sağlık benkral arkadaş,teşekkür ederim.

www.rizetaspinar53.tr.gg radyo 53

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

175

Saturday, 3.05.2008, 14:46

ÖMER68 fonun hazir

Ömer68 fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

176

Saturday, 3.05.2008, 15:24

DJ YENER FONUN HAZIR

Dj Yener fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle.. yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

• Özel mesaj gönder

177

Saturday, 3.05.2008, 15:37

ZUBEYRCAN ! kıral KIRAL abi bana yaptigin tema halen cok güzel buluyorum radyomuza geldigin için cok tek ederim kardesini kirmadin ALLAH razi olsun abicim zubeyrcan kardesin seni cok seviyor SEN KIRAL sin KIRAL kalacaksin KIRAL abi ellerine saglik yaptigin temalar hepsi güzel cikiyor elinden MASALLAH diyorum abim gercekten yanii sana is hatinda yasaminda başsarilar dilerim insalllah güzel bir yere layik olursun SEVGİM HERDAYİMA SENLE ABİM COK SAOL TSK EDERİM TSK EDERIM TUM CANSULTANIM AILESI ADINA cansultanımfm DJ ZÜBEURCAN!* DJ YESIL*CIMEN*! DJ (MEHMET) DJ NILAY SULTAN DJ SURMELI DJ LAZ GULU VE DJ GURBET**GÜLÜ SANA TESEKKÜRLERINI SUNAR selamunaleykum . hayirli günler dilerim. BaSaRıLaR :up:

• Özel mesaj gönder

178

Saturday, 3.05.2008, 17:31

dj soner diye güzel bir tema yapamısınız

• Özel mesaj gönder

179

Saturday, 3.05.2008, 17:40

lütfen dj soner diye bir tema
zahmet olmazsa

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

180

Saturday, 3.05.2008, 19:02

zübeyrcan fonlariniz hazir

zübeyrcan fonlariniz hazir ins begenirsiniz iyi günlerde kullanmaniz dilegiyle... yayiniza davet etmeyi unutmazsiniz ins :D

Ayrica buradan misafirperverliginize cok ama cok tesekürler..