Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aşkın Kaderi Sadece Nikah Defterine Atılan İmzayla Çizilmez, Aşkın Kaderi Yüreklere Atılan İmzayla Mühürlenir..♥
Babam hep bana küçükken şöyle derdi : O güzel başını DİK tut PRENSESİM....bende o günden beri DİK kafalıyım ama çok şükür BOŞ kafalı değil

))
BAZEN UZUN UZUN CÜMLELER KURARSIN, ANLAYAN OLMAZ... TUTAR Bİ NOKTA KOYARSIN, DUYMAYAN KALMAZ...!!
Aşk kapıya geldiğinde şimdi git yarın gel diyemezsiniz...Ya içeri alıp yanarsınız ya da git der yalnızlığın soğuğuyla kalırsınız'
NE KİMSEYİ BİLEREK KIRDIM, NE DE BİR BAŞKASINA HAKSIZLIK ETTİM! BEN SADECE İNSANLARA BANA VERDİKLERİ DEĞERİN KARŞILIĞINI VERDİM!
Eden Kendisine Eder, Yapan Bulur ve Çeker.! Unutma ! Kazanmak Koca Bir Ömür İster Kaybetmeye İse Anlık Gaflet Yeter.!
Yanıma Keyfimin Kahyasını, Paşa Gönlümü ve Tepemin Tasını Alarak Hep Beraber, Burnumun Dikine Gitmeye Bayılıyorum
Hilalini Gönlüme . Rengini Kanıma . Sevdasini Ruhuma . Yeminini ALLAH'ıma . Kinimse Düşmanıma . Canimsa TÜRKİYEME . Feda Olsun..'
İnsan, kendine rağmen adım atar; cesur olmanın anlamı budur
Kaybetmek; insanda değer kavramının güçlenmesini sağlar.
Sürekli kazanan insanda değer kavramı yoktur. Onun için her şey değersizdir.
İnsan bazen kaybederek kazanır….
"Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur.. Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur.. ''
“Ad koyunca büyüsü bozulur diye; isimsiz, izinsiz, içinden sev beni...”
İnsan ya hayrandır sana, ya düşman.
Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun, ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...”
"Neden mi sevdim seni ?
Çünkü daha imkansız bir ihtimal yoktu."
"Farzet ki, yazdıklarımı anlayabildin...
Ya anlayamadıkların ? Ya yazıp da sildiklerim ? Ya yazamadıklarım ?"
SIKINTILAR İnsana Birer VAZİFE İle Gelir, Görevleri Bitince Giderler. En Güzeli SABRETMEKTİR, Sabreden Muhakkakki SELAMETTEDİR!