Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden ,"senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır..
..ve bilio musunuz; insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !
Sαнιρ σLαмαdığιм Bιşєу Vαяѕα Yєтєяιηcє Iѕтємєdιğιм Içιηdιя... 
Önceleri yokluğu rahatsız ederken, şimdilerde varlığı rahatsız ediyorsa, sigara içmek için yine geçerli bir nedenin var demektir....
Artık kendi kalemimle yazıcam hayatı... durup üzülmücem biten tükenmzlere...!
Onun qüseL oLması iÇin makYaJ deqiL modifiye Lasım =D =D =D
"Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez"güven yoksa aşk yalandan öteye geçemez...
Shakespeare
Beni ağlarken göremeyeceğinize göre gülüşümün tadını çıkarın.
Fenerbahçeli olup dünyanın derdini çekeceğine Galatasaraylı ol dünya senin derdini çeksin.
Gidersen, kızıma uyumadan önce anlatacağım masallardaki prenses Olursun. Kalırsan, anası !
haЧat Чanıt VermiЧorSa i$Lemi SonLanDır DiЧeceқSin
HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR !
ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur !
Öz€nTi .. KaSIntI wß.. G€nçLik .. ! $idd€tL€ İddaa €diyoRum ßu G€nçL€R Daha Çok G€nç xP
Hayatımdaki “Geri Dönüşüm Kutusu” hiç açıLmaz benim.. Tek bildiğim, bikerede siLdiqim !
zмηιη∂α кiмℓєяi ѕєνмiş кiмℓєяє ∂єgєя νямιşiz αѕℓιη∂α нiç нαкєтмєуηℓєяє “CANIM” ∂ємişz
” qüLmek kimé yakışıor ? ” sorusuna >> MiLyon kere cewaßımsın !
Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimide çıktığında..
Havlama daha önüne kemik atmadım …
Ben yaşadıkca çıLdır YokLuğum Koyarsa ödemeLi çaLdır.