Bir ilişkiye başlarken,ERKEĞİ değiştirebilirim diye değil, ona KATLANABİLİRİM diye onunla yola çıkmak gerekir. Hiç bir erkek değişmez! Sen uğraştığınla, O bunaldığıyla kalır
şimdi gittim diyorsun öylemi???sen benımle hiç kalmadınkı gidesin..benımle kalan hep yanlızlıktı..olmayışının hiç bi önemı yok aslında.sensizliği yaşamayıda bilirim ben...!
kAraNlıK ayDınlıKtan, yaLan gerçeKten kAçAr Güneş yanLız olSada etraFa ışIk saÇar. ÜzülMe doĞruların kaDeridir yANlızlIk, kArĞalar süRüyle, KaRtALLaR yAnlIz uÇar...
EN VEFALI,EN ZOR BULUNAN,EN YANIBAŞINIZDA,EN ACITAN,EN SEVDİĞİMİZ VE HEP ÖZLENEN,HEP ARANILAN...DOST Herkes için dökülen gözyaşı değmez ama senin için dökülen gözyaşı az be canım dostum...
DOSTUN AŞKI SEVGİLİDEN ÇOKTUR ...SEVGİLİ EMREDER DOST TESELLİ...BİLİRMİSİN BİZDE DOSTLUK NEDİR? NEFESİN KESİLİRSE AL BU CAN SENİNDİR YQLUN SQNU UÇURUMSA DOSTUM SEN GERİ ÇEKİL İLK ADIM BENİMDİR...
SeVdiK OLduK İsYanKaR YaLaN DüNyA BiZe DaR PaRaMıZ PuLuMuZ OlMaSaDa AsLanLaR GiBi YüReĞiMiz VaR GöNüL VeRMeYiZ DüNyA MaLıNa BoYuN EyMeYiz ALLAH KuLuNa DoSTLuK BizDe BÖLeYLeDiR ÖLüRüz ArKaDaŞ UğRuNa...