Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dünyanın en güçlü, en dayanıklı kişisi de olsan, sevdiğine her zaman yenik düşersin.
Marka Olmak İçin Değil, İnsan Olmak İçin Çabalayın.. Çünkü Parası Verildikten Sonra Alınamayacak Hiç Bir Marka Yoktur.
Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır... Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder" ...
Ve bıçak ağzı bir yalnızlık ikiye bölerdi her şeyi. bir yarısı sen olurdun her şeyin, bir yarısı ben olurdum hiçbir şeyin...
AsLındα Hαyαtımα girerken ;' Ben FαrkLıyım, Beni BαşkαLαrıyLα KıyαsLαmα' DiyenLeri yoLcu ederken' Sende OnLαr Gibisin ' diyerek uğurLuyorum.
AsLındα Kimsenin Fαrkı Yok Kimseden.Tek Fark Ne biLiyor Musunz ?Kimi birαz dαhα becerikLi yαLαn söyLüyor,Kimi Birαz Dαhα İyi Oyuncu,Kimi birαz dαhα 'Şerefsiz'. Hepsi Bu İşte !

Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol...
''Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına.'' Paul Auster
İnsanlar, SEVİYELERİNİN seninle konuşmaya yetmeyeceğini anladıkları için, ARKANDAN konuşmaya başlarlar ! Keyfini çıkar !
)
Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata.. Varsın yara içinde kalsın dizlerim, Yüreğim kadar acımaz nasıl olsa...
"Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor,''Çok üşüdüm"...
Kimseye kızmıyorum artık suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabı olmayan sorular sormuyorum Biraz kırgınım ama olsun artık daha güçlüyüm Galiba büyüyorum Sabahları artık gülerek uyanmıyorum Ama hiç olmazsa ağlamıyorum da İstemiyorum artık çok fazla bişey bilmek Yaşamak dediğin böylesine bişey demek ÖYLESİNE YAŞIYORUM İŞTE..
"Uzülme!" der mevlana, "kızma hiç kimseye yaptıklarndan dolayı...aksine tesekkür et ihanet edenlere sadakatı öğrettikleri için...mınnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladkları için,mutsuz edenlere dua et mutlulugu daha derin hissettrdklerı için...herkesı sev yasama anlam kattgi için hayat bu yuzden daha güzel, SİYAHLAR,BEYAZI FARKETTIRDİGİ İÇİN..
Bazen Su Olmak Lazım Sessiz Sakin. Bazen Sel Olmak Lazım Öfkeli ve Hırçın. Bazen Mum Alevi Olmak Lazım Sabırla Tükenmeyi Bekleyen. Bazense Volkan Olmak Lazım Önüne Gelen Herşeyi Hızla Tüketen. Kimine SU Olacaksın Kimine SEL ...!!! Kimine MUM Olacaksın Kimine VOLKAN ...!!! Ama Kimseye Asla ve Asla KUL Olmayacaksın.
Sadece Susmak İstiyorum.
Yalan İnsanları Kaale Almadan.
SAhte Yüzleri Görmeden!
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan
HUZUR Bulmak İstiyorum
Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan.
Sessizliği Dinlemek İstiyorum
Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan!
SUSTUM:::::
Üzülüyorsun,takma diyorlar.
Kızıyorsun,değmez diyorlar.
Boşveriyorsun;gamsız diyorlar.
Susuyorsun,iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun,muhatap olma diyorlar.
... Çekip gidiyorsun, mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun,tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun,sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.
Ölünce ne diyecekler?
Muhtemelen; Ölüm sana yakışmadı.
Normal tabii,dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler
Seni karalayan karşı cinsse seni elde edemediğindendir. Hemcinsse senin elde ettiklerini hazmedemediğindendir.
~ Çok şey bilmek neye yarar, haddini bilmedikten sonra.Suskunluğum seni yanıltmasın,konuşursam 'kaldıramazsın' !
Sen ki; Suskun Gönüllerde Saklı Kalanları Bilirsin, Ne Arzu Ediyorsak En Hayırlısından Ver Bize ALLAHIM''
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…Victor Hugo
Hoşumuza giden yalanları avuç dolusu yutarız da, acı gerçekleri yudum yudum içeriz. (Cenap Şehabeddin)