Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Geceler Sensiz
sanatçıyı cıkaramadım sesi yabancı degil
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Mehmet Erdem-Herkes Aynı Hayatta
Ben bizi unutmam gitmek yakışmaz bana
Yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma..
Ne güzel de söylemiş yaa süper
www.forumistatistik.com
KAHRAMAN TAZEOĞLU<<<<BEN HEP KENDİMİ ÖLDÜRDÜM
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
SENİN DERDİN HİÇ BİTMİYOR DÜNYA
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Ebru Gûnde$
sadece sevdim.
Anlamiyanlar için DILIMI Vefasizlar için YÜREGIMI Yordum.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Halil sezai - Hayalimin ortasinda
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
Murat Boz - Aşklarım Büyük Benden
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
telli turnam göç ederken buradan ... söyleyen bilinmiyor ama cok yürekten okuyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Seyduna Türküleri--Ömür Göçeğim

lazcamı gürcücemi neyse guselinden bir sarkı

Şahin Atabay-Telli Turnam...
he marsis di o abi
Şahin Atabay-Telli Turnam...
teşekkür ederim abim süperr

rica ederim abi...
Marsis-Sevduğum...
-Zafer Güler-Sezenler Olmuş

Arzu Sahin & Kivircik Ali - Yasamdan Ölüme

Nev
kapildim gidiyorum bahtimin ruzgarina
Anlamiyanlar için DILIMI Vefasizlar için YÜREGIMI Yordum.
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..