Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Keşkelerin yeri yok artık gönlümde. Eyvallah deyip gitmesinide bilirim, ALLAH büyük deyip susmasınıda.
Tabaktaki fazla yemek karnını, hayatındaki fazla ve gereksiz insan da başını ağrıtır!
Gitmek için bahane aradığımı sanırdın ya, yanıldın! Gitmeye bahanem çoktu da, hep kalmak için bahane aradım, ama yoktu!
Bazı insanlarla yüzleşmek zordur, haksız çıkarsın. Çünkü onların galip gelecekleri ikinci bir yüzleri daha vardır.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir, Vazgeçtiklerim bunu iyi bilir.
Ikı şey yıkar ınsanı dostundan gelen İhanet dusmanından gelen merhamet!
Bir muammadır AŞK. Kiminin vicdanına atılan taş , Kiminin fakir gönlüne katılan aş , Kiminin de gözünden akıtılan yaştır AŞK.
Nehir gibidir insan, sadece yüzüyle bilinir. Derininde ne saklar, yüreğinde neler akıp gider, söylemez sessizce akıp gider.
Gönül Kapısı Herkese Açılır mı? İki Laf Eden Adam Sayılır mı? Bakma İnsan Oğlunun Uyruğuna, Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna.
Yokluğumun hissedilmediği yerde Varlığımı yük etmem!
Dumanı olmayan ateşler icat ettim, kimse bilmesin diye yangınlarımı. Temize çektim tüm yenilgilerimi. Şimdi susuyorum en çöl yanımla. Şairim konuşuyor: Aşk'a , Ayrılığa , Eyvallah..!
Kimse elindekinin değerini bilmez sαhip olduğu sürece; Amα bir gün onu kaybettiğinde geç kalınmış tek bir söz: Keşke.
Alim Konuşuyorsa ; Bilirim Susmasını, Zalim Konuşuyorsa Bilirim Konuşmasını ! Cahil Konuşuyorsa ; Bilirim Susturmasını!
Vicdan.... Onu Herkes Yüreğinde Taşımaz ; DiLinde , Midesinde Ve Hatta Cüzdanında TaşıyanLar Vardır !
Gördüğün kadar vardım baktığın yerde. Dinleyebildigin kadar konuştum aslında.Anlayabildigin kadar anlattım her şeyi. şimdi susabildigim kadar susuyorum! ''Görmedim''Duymadım''BÌLMÌYORUM!
Asil insan idare eder,aciz insan şikayet eder,basit insan hakaret eder,soysuz insan ihanet eder.
Asil insan idare eder,aciz insan şikayet eder,basit insan hakaret eder,soysuz insan ihanet eder.
Benim hayatımın gecesinde şu güneş gibi,
Yirmi tane güneş doğsa da,
Karanlık gecemi aydınlatmaya çalışsa da,
Sen gelmedikçe,
Seher olmaz Sevgili..!
Hz.MEVLANA
Benim hayatımın gecesinde şu güneş gibi,
Yirmi tane güneş doğsa da,
Karanlık gecemi aydınlatmaya çalışsa da,
Sen gelmedikçe,
Seher olmaz Sevgili..!
Hz.MEVLANA
süper....Mevlana söylemiş al bendende o kadar
İstediğiniz her şeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlarıdır...