Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kalbi kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir...
Aslını göstermeyecek kadar iyi taklit yapan kişi, mesleği ne olursa olsun KARAKTERSİZDİR.
.
Şair demiş ya Sen Git Aşk bana kalsın. Bende diyorum ki ben KENDİME yeterim Sahte aşkın sende kalsın !
Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur, ama hep kalıp savaşacakmış kadar gözüpek olabilmeli insan!
Dünümde olmayanlar, yarınım için akıl vermesin. hakkımda bilginiz yoksa, fikriniz de olmasın..!
Giden midir terkeden, yoksa kalan mı ? Şair der ki, Kalan gidenin gitmesine ses çıkarmıyorsa, çoktan terketmiştir.
Bir insanın gerçek yüzünü senle ilgili tüm menfaati bitince görürsün...!!!!
Nur içinde yat kalbim, Ben katilini çok sevdim.
Allah kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil, doğruyu inkar edecek kadar da nankör yapmasın.(Amin...
Asıl çirkinlik; başkalarını çirkin görenlerin içindedir..
Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır.
Yaşamak için hayatta kimseyi kendin gibi görme ...sen gibi olan tek kişi aynadaki yüzündür!!!
En Sağır Edici Ses Acı Çeken Bir Kadının Suskunluğudur...
Başarının ne olduğunu bilmiyorum! Fakat başarısızlık herkesi mutlu etmeye çalışmaktır.
Ben hiç kimseye " MÜKEMMELİM " demedim ki...!! Anlayan BENİMLE KALDI, anlamayan YOL ALDI..!!
Benim yalnızlığım insanlarla doludur.
“İnsanlara, onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayınız.” Balzac
Sana güvenen bir insana yalan söyleme. Sana yalan söyleyen bir insana asla güvenme.
Ölüyüm ama mezarda değilim, Diriyim fakat hayatta değilim.
Olgunluğun anahtarı sır tutmada saklıdır. Sırrını! Olgun İnsana söylersen seni Aziz eder.Olgun olmayana söylersen rezil eder..!