Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ÖLDüRMeK İçİN SiLah, Hançer Mi OLmalı? SaçLar Bağ, GözLer Silah, Gülüş Kurşun OLamaz Mı?...
''Yanlış adrese gönderilmiş bir mektup gibi ne
olur iade et kendime beni.''
Küçük İskender
Yoksulluğu anladık da sevmek neden kıt kanaat... Yoksa yürekler mi yoksul, kimler biçmiş Aşk'a fiyat...?
İnsan ulaşamadığı herşeyin "delisi", Ulaştığı herşeyin "nankörüdür".
Însana yapilan en büyük kötülük onu bir umuda hapsetmektir..Vee bir daha ziyaretine bile gelmemektir.
Ben Hiç Bir Gemiyi Kaçırmadım .. Onlar Eksik Gittiler ....
Sofu soğan yemez, bulunca sapını komaz...
BEN ASLA YAPMAM" diyenden kork! Asla yapmaktan geri kalmayacaktır.
tskler sevgili.. MODUM.. ben aradım paylasacak bölüm bulamadım siz demistinz ya gereken yere ekleyin diye bende burasını Uygun gördüm tskler tekrardan...MASUM
İnsan kendisini kutsal ve sağlam bir sevgiyle sevmeyi öğrenmeli. İnsan kendisine tahammül etmeyi öğrenmeli...Zerdüşt
Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan< sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir… Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla baslar. En uzun yolculuklar ise, bir adımla baslar. Gerçek sevgiler ise bir tebessümle baslar… Annem her fırsatta çocuklarına güneşe doğru zıplamalarını öğütlerdi. güneşe ulaşamazdık ama hiç olmazsa ayaklarımız yerden kesilirdi...Zora Neala Hurston
Sen ben yokuz, biz varız...Ziya Gökalp
Ümit, benim ruhumun vazgeçilmez ihtiyaçlarındandır....Ziya Gökalp
Zengin bir kalp yoksa servet çirkin bir dilencidir....Ralph Waldo Emerson
İyi arkadaş, yanında yükses sesle konuşup düşünebileceğin insandır.
İyi yapılmış bir işin ödülü, onu yapmış olmaktır...Ralph Waldo Emerson
Eğer gerçeği gerçekten bilmek istiyorsan, yaşamında bir kez olsun bütün şeyler hakkında şüphe et.
Aklın öğütlediği herşeyi tutkuya kapılmaksızın yerine getirmek için sağlam bir kararlılık gerekir. Bence erdem, bu karar sağlamlığıdır...Descartes Sözleri
Unutma, sana ışık tutanlara sırtını dönersen; göreceğin tek şey kendi karanlığındır.