Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Senin gibi olmak vardı; ama Allah beni 'insan' olarak yarattı.
Bu ne bee ! Aşk mı kaldı artık.. Herkes gördüğünü sever olmuş. Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş.
Aslında geçmiş zaman 3'e ayrılmalı sadece: Di'li geçmiş, Miş'li geçmiş ve Tüh'lü geçmiş zaman olmak üzere.
Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma Lafla adam olunmuyor ..yılmaz erdoğan
Mutsuzum, Çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım. Mutsuzum, Çünkü sevmediğim birine 'aşkım' deyip sarılmadım.
Sen; Onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, O seni susturduğunu sanır. Hayat işte.
KAC ELBiSE DEGiSTiRDiN BU DEFiLEDE ?
KAÇ KERE GEÇTiN BU PODYUMDAN BiNBiR KILIKLA ?
KAÇINCI KARAKTERi OYNUYORSUN AYNI SAHNEDE ?
Düşüncen konuşmana, Konuşman hareketine, Hareketin kaderine yansır, Güzel düşün... güzel yaşa..!
Bazen çok fazladır tek bir sözcük;
Bazen de yetmez cümleler..
Bazen coşar yürek haykırır çığlık çığlığa
Bazen de
Susar...
HER KUSUN ETI YENMEZ...
öyle...
Dürtmediği sürece şeytana uymam..
KAC ELBiSE DEGiSTiRDiN BU DEFiLEDE ?
KAÇ KERE GEÇTiN BU PODYUMDAN BiNBiR KILIKLA ?
BU SÖZÜ COK BEGENDİM
Dolu dolu yaşa hayatı.. dilini keşkeler sarmasın.. hayatta öyle dostlar edin ki gündüz güneşe, gece ay'a ihtiyacın olmasın !...
“Dost vefalı olunca, düşman ne yapabilir?”
Sadi-i Şirâzî
Diğerlerini bilenler akıllıdır,
ama kendini bilenler daha akıllıdır.
Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler,
ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür.
ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
· Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. Hz.Mevlana
Kuzgun, bağda kuzgunca bağırır. Ama bülbül, kuzgun bağırıyor diye güzelim sesini keser mi hiç? Hz Mevlana