abıcım yaziların cok süper olmus bende 2 tane istesem olurmu isim abime yaptırcam radyomda dj kendisi ısıltılı parlak kırmızı beyez olabılır simdiden tskler bırde djismi dj mehemet emin tekses fm olsun
slm kardes bende sende bir kac isim rica edecektim reknleri mor ve pmbeli ve beyaz kirmizi Dj Hülya degisik bir sekilde ve Yasemin~fm sekilleri simdiden tskler ederim emegine saglik
slm vaybee senden ricam bana yine Dj_F@TiH ve ~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~ yaparmisin bi zahmet bu arada ~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~ den bi kactane yaparsan sevinirim cesitli sekilde olsun bi zahmet tskler
slm kardes bende sende bir kac isim rica edecektim reknleri mor ve pmbeli ve beyaz kirmizi Dj Hülya degisik bir sekilde ve Yasemin~fm sekilleri simdiden tskler ederim emegine saglik
abıcım yaziların cok süper olmus bende 2 tane istesem olurmu isim abime yaptırcam radyomda dj kendisi ısıltılı parlak kırmızı beyez olabılır simdiden tskler bırde djismi dj mehemet emin tekses fm olsun
abi gene ben ya yazıların süper ya bırde dj sewdenur yazarmısın simdiden t
skler.TeKSeS Fm de yazarmısın
slm vaybee senden ricam bana yine Dj_F@TiH ve ~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~ yaparmisin bi zahmet bu arada ~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~ den bi kactane yaparsan sevinirim cesitli sekilde olsun bi zahmet tskler
rica etsem banada bir kaç tane , Dj DEL!KIZ yazabilirmisiniz. simdiden tsk ediyorum.emeklerinize saglik .( mümkünse çok canli ve belirgin renkler olsun) saygilar. :sevgi:
rica etsem banada bir kaç tane , DJ DEL!KIZ, DJ @KSAM SEFASI , DJ £RROR ,
yazabilirmisiniz. simdiden tsk ediyorum.emeklerinize saglik .( mümkünse çok canli ve belirgin renkler olsun) saygilar.
rica etsem banada bir kaç tane , DJ DEL!KIZ, DJ @KSAM SEFASI, DJ £RROR , yazabilirmisiniz. simdiden tsk ediyorum.emeklerinize saglik .( mümkünse çok canli ve belirgin renkler olsun) saygilar.
rica etsem banada bir kaç tane , Dj Y@B@N GÜLÜ yazabilirmisiniz. simdiden tsk ediyorum.emeklerinize saglik .( mümkünse çok canli ve belirgin renkler olsun) saygilar.